RONALDO SE OGLASIO: Evo gde ću igrati sledeće sezone!

25.07.2017. 10:01
Piše:
Tanjug
Kristijano Ronaldo / Izvor: Profimedia
Portugalac jasan.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo, nakon višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

ŠPANSKA SERIJA: Leonardo ne sme u Saudijsku Arabiju zbog supruge! Žena mu rekla gde će nastaviti karijeru!

RASTU ZVEZDINE ŠANSE: Sparta bez najveće zvezde i još jednog važnog igrača u Beogradu! (FOTO)

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra posle prihoda na britanskim Devičanskim ostrvima.

- Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijaš Zlatnu loptu ili druga individualna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast - rekao je Ronaldo za Marku.

Kristijano Ronaldo / Izvor: Profimedia

Ronaldo se zbog problema sa porezom dovodio u vezu sa Pari Sen Žermenom koji nije žalio novac za njega, a potom se okrenuo Nejmaru iz Barselone kada je portugalska zvezda odbila ponudu.

Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor sa Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji, izjednačiće se sa rekorderom Lionelom Mesijem sa po pet Zlatnih lopti.

Piše:
Tanjug
25.07.2017. 10:01
Pogledajte više