RUDAR STIGAO U BEOGRAD, TRENER BOGAVAC PORUČIO: Da odigramo bolje nego u prvom meču (FOTO)

18.07.2018. 22:58
Piše:
Srbija Danas
FK Rudar Pljevlja / Izvor: Foto: fkrudarpljevlja.com
Utakmica se igrao sutra od 20.30.

Rudar iz Plevalja ima minus od tri gola iz prvog meča protiv Partizana u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pljevljaci se ne nadaju čudu, ali žele da se dostojno oproste od takmičenja i odgiraju bolje nego u prvoj utakmici. Meč se igra sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

ĐUKIĆEVE DILEME: Da li će ovo biti sastav Partizana za revanš protiv Rudara (FOTO)

- Došli smo ovde da se beogradskoj publici predstavimo u najboljem izdanju. Mladi igrači su željni dokazivanja i dobrih utakmica, a sutra im je velika prilika za to. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego u prvoj utakmici u Nikšiću, iako je kvalitet na strani Partizana - rekao je trener Rudara Vukoš Bogavac. - Partizan nas jeste iznenadio postavom na toj utakmici, ali mi bismo trebali da budemo koncentrisani na nas. Partizan ima ogroman kvalitet i nije bitno ko je na terenu. Mi smo golove primili posle sopstvenih grešaka. Bili smo bolji u prvih 45 minuta, ali smo onda u samom finišu napravili penal, a ekipa kao što je Partizan je to u drugom poluvremenu iskoristila.

Radomir Đalović / Izvor: MN Press

Kapiten Rudara i jedan od najiskusnijih igrača Radomir Ćalović naglasio je da je sutrašnji meč dobra prilika da on i saigrači odigraju mnogo bolje nego u prvoj utakmici.

- Imamo priliku da se pokažemo u još boljem svetlu. Ovo je idealna prilika za mlade igrače da se dokažu pred beogradskom publikom, ali i da zadovolji naše navijače u Pljevljima - rekao je Đalović.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
18.07.2018. 22:58
Pogledajte više