RUKA RUCI: Zvezda POTPISALA saradnju sa RUSKIM gigantom (FOTO)

22.02.2017. 17:34
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: Foto: Crvenazvezdafk.com
U buduće zajedničkim snagama na svim frontovima.

Sporazum o saradnji između fudbalskih klubova Zenit iz Sankt Peterburga i Crvena zvezda iz Beograda potpisali su danas predsednici dva kluba - Aleksandar Djukov, koji je i generalni direktor kompanije „Gasprom njeft“ i Svetozar Mijailović.

POŽALILA SE TEA KATAI: Šta sve moram da TRPIM u braku (VIDEO)

Dokumentom je predviđeno da Zenit i Crvena zvezda aktivno sarađuju na svim aspektima pripreme, organizacije i održavanja fudbalskih takmičenja, uključujući sportska, komercijalna, tehnička, i pravna pitanja, kao i razmenu znanja i iskustava na polju razvoja kapaciteta za trening i usavršavanja profesionalnih fudbalera i omladinaca. 

FK Crvena zvezda / Izvor: Foto: Crvenazvezdafk.com

Takođe, dva kluba su se dogovorila o zajedničkom nastupu prilikom saradnje sa fudbalskim školama, akademijama i predstavnicima fudbalera, kao i pri rešavanju pitanja povezanih sa transferima igrača.

Radi što uspešnijeg sprovođenja ovog Sporazuma, FK Crvena zvezda i FK Zenit organizovaće zajedničke sastanke i konsultacije na svim nivoima, a biće formirane i zajedničke radne grupe i komisije čiji će zadatak biti priprema i potpisivanje daljih sporazuma i ugovora dva kluba. Takođe, predviđeno je i organizovanje prijateljskih utakmica, kao i humanitarnih turnira.

Sve vesti vezane za FK Crvena zvezda možete pročitati OVDE

 


 

Piše:
Srbija Danas
22.02.2017. 17:34
Pogledajte više