SAD ILI NIKAD: Mitroviću se IZNENADA ukazala poslednja PRILIKA u Njukaslu! (FOTO)

16.10.2017. 14:15
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Mitrović / Izvor: Profimedia
Reprezentativac Srbije u nemilosti menadžera Beniteza.

Ni sjajan učinak u reprezentaciji, golovi u dresu Srbije i plasman na Mondijal u Rusiji, nisu bili dovoljni Rafaelu Benitezu da konačno ukaže priliku Aleksandru Mitroviću. Napadač Orlova nije bio ni u zapisniku, u poslednjem meču Njukasla protiv Sautemptona, u kome su Svrake ostale neporažene (izveštaj pročitajte OVDE), pa se ponovo ostrvom povela priča o njegovom odlasku sa Sent Džejms Parka.

NEMIRI U PARTIZANU: Vučelić protiv Mijailovića! (FOTO)

SARADNJA JE KRATKO TRAJALA: Bivši igrač Partizana OSTAO bez posla! (FOTO)

Rafael Benitez / Izvor: Profimedia

CRNOGORAC ISKREN DO KOSKE: Navijaću na Mondijalu za Orlove! (FOTO)

Da zlo bude veće po reprezentativca Srbije, poslednji meč koji je odigrao u crno-belom dresu bio je Mitrogolu protiv Vest Hema. I to samo 18 minuta. Posle duela sa Čekićarima zadobio je suspenziju, posle koje se više nije ni vratio u tim. Budući da Njukasl beleži dobre rezultate, nema sumnje da Benitez uskoro neće promeniti svoju odluku...

Ni preko utakmica u Liga kupu, nekadašnji igrač Partizana ne bi mogao da povrati status prvotimca, obzirom da su Svrake ispale iz ovog takmičenja, pa je Mitrović trenutno tek četvrti špic na spisku Španca.

OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto Stojković BRILJIRA ove jeseni (FOTO)

Ipak, poslednji trening doneo je Aleksandru poslednju slamku da može ipak ponovo da postane ljubimac navijača. Povredu je doživeo Dvajt Gejl, pa je izbor špiceva sveden na trojicu...

- Aleksandar Mitrović je izostavljen iz tima sa dva prethodna meča iako je spreman. Očigledno da Srbin mora mnogo toga da uradi da bi ubedio Rafu Beniteza kako zaslužuje novu šansu posle suspenzije. Ipak sa povredom Dvajta Gejla - još ne znamo koliko će odsustvovati - Mitrović bi mogao da dobije šansu pre nego što je očekivao - napisao je Kris Vo, novinar Kronikla, lokalnog lista iz Njukasla.

SKANDALČINA U KALČU: Navijači VREĐALI Srbina, odgovorio im je na NAJBRUTALNIJI način! (FOTO)

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako je i u slučaju Mitrogola, koji će, ukoliko se nešto ne promeni, sigurno u januaru napustiti Sent Džejms Park.

Piše:
Srbija Danas
16.10.2017. 14:15
Pogledajte više