SAVIĆ O LEGENDARNOM GOLU: Već se pamti 40 godina, a pamtiće se još toliko (FOTO)

17.10.2017. 16:36
Piše:
Srbija Danas
Dušan Savić / Izvor: Srbija Danas
Utakmica će biti odigrana u četvrtak.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Arsenal u utakmici Lige Evrope, a o utakmici sa Tobdžijama priča se već prilično dugo. Na stadionu "Rajko Mitić" organizovan je zanimljiv događaj kojem su prisustvovali svi prvotimci, kao i generacija koja je pre 39 godina izbacila Arsenal iz Kupa UEFA. Posebnu pažnju su izazvali otac i sin, Dušan i Vujadin Savić. Stariji Savić, legendarni golgeter dao je Arsenalu gol i "ućutkao" londonski "Hajberi". 

KAO U FILMU: Savić i Glogovac ORIGINALNO najavili meč sa Arsenalom (VIDEO)

SAVET ZA KLADIONIČARE: Pižon za Srbiju Danas prognozirao rezultat sa Arsenalom (FOTO)

- Prijatno sam se osećao danas. Mi saigrači iz tadašnjih dana viđamo se i inače, ali još lepše je kada se nađemo sa ovakvim povodom. Srećan sam što mogu da vidim moćan Arsenal u Beogradu, a još više što moj sin može da bude u istoj poziciji kao ja, iako je on defanzivac, a ja bio napadač - rekao je Savić koji i dalje pamti gol u Londonu. Ali ne samo on...

- Nisam znao da će o tom golu toliko da se priča, a još manje da se pamti 40 godina. Verovatno će trajati još 40 godina. To je gol koji nije doneo trofej i čudno je koliko se pamti, verovatno to nešto govori.

Nije bio Savić ni spreman da deli savete novoj generaciji.

- Nije jednostavno deliti savete, Milojevićevi igrači samo bi trebalo da budu najbolji na terenu u tom trenutku, a uz pomoć Boga verujem da mogu da ostvare dobar rezultat. Ne treba razmišljati o rezultatu, nemam strah, pa neka bude kako bude - priznao je Savić koji nije savetovao ni naslednika. 

- Ništa posebno nisam rekao sinu Vujadinu. Samo da igraju fudbal i daju sve od sebe - kazao je Savić koji je poželeo da u četvrtak bude nerešeno - 1:1. 

ŠPALIR ZA LEGENDE: Evo kako su Boaći i Vujadin Savić dočekali HEROJE sa Hajberija (VIDEO+FOTO)

Utakmica između srpskog i engleskog tima biće odigrana u četvrtak, a početak je zakazan za 19 časova. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Kanga otkrio da li će igrati protiv Arsenala

 

Piše:
Srbija Danas
17.10.2017. 16:36
Pogledajte više