SAVIĆ: Sparta je više poštovala nas nego mi njih (GALERIJA)

28.07.2017. 12:14
Piše:
Srbija Danas
Vujadin Savić / Izvor: MN Press
U prvom meču bilo je 2:0, revanš je zakazan za četvrtak.

Pobedom od 2:0 nad Spartom, fudbaleri Crvene zvezde napravili su "veliki posao" u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Golove su dali Ričmond Boaći i Gelor Kanga, a osim što je lopta završila dva puta u mreži Čeha, dobro je što i golman Milan Borjan nije kapitulirao. Naravno, zasluge za to idu i odbrani crveno-belih čiji je deo i Vujadin Savić

TERZIĆ: Stvaramo moćnu Zvezdu, ali nas u Pragu očekuje pakao (GALERIJA)

PITALI GA O ZVEZDI: Trener Partizana pohvalio VEČITOG rivala (FOTO)

- Presrećan sam i ponosan na sve momke iz ekipe, kao i na sve navijače na stadionu jer je vladala pozitivna atmosfera. Samo tako možemo da napravimo uspeh. Pobedili smo 2:0, ali ništa nije gotovo. Možemo samo na kratko da slavimo, ali već moramo da se okrenemo meču protiv Rada. A onda kad prođe Rad, opet ćemo da mislimo na Spartu - kazao je Savić svestan da postoji "kapital", ali koji ne sme da propadne. 

- Jeste, 2:0 je veliki kapital, a veoma je bitno što nismo primili gol. Samim tim imamo veliku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opuštamo. Sparta je odlična ekipa, možda to sada nisu pokazali, i sigurno je da će revanš biti potpuno drugačiji.

Možda je posao bio i olakšan, s obzirom da je Sparta ušla u duel kao blagi favorit

- U svaku utakmicu ulazimo sa dozom respekta, ali se ispostavilo da su oni više poštovali nas nego mi njih. Međutim, kada se kao ekipa i branimo i napadamo, niko nam ništa ne može. To smo pokazali večeras i nadam se da ćemo tako i da nastavimo. Izašli smo visoko, igrali presing, a u tome su nam pomogli i navijači. Na kraju se to i isplatilo. Ovde sam od osme godine, i znam da ne može niko da kaže da Zvezda igra na Marakani, a da nije favorit. Ko god da dolazi, od Zvezde se očekuje da pobedi. U redu, možda je postojala priča da je Sparta sada favorit, po meni je bilo 50-50, ali mi smo na kraju izašli kao pobednici.

I za kraj, Savić je otkrio malu tajnu iz svlačionice. Posle pobede priznao je da je "ćirilica" puštena sa njegovog telefona. 

- Iskreno, ja sam krivac za izbor muzike. Sa mog telefona je puštano.

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Revanš u Pragu zakazan je za četvrtak. 

Piše:
Srbija Danas
28.07.2017. 12:14
Pogledajte više