ŠEICI U TRANSU: Proradili Tavamba i Pešić! (VIDEO+FOTO)

30.10.2018. 14:34
Piše:
Srbija Danas
Večiti fudbalski derbi / Izvor: Profimedia
Bivši napadači Večitih rivala u centru pažnje.

Kada je letos otišao sa Marakane u Al Itihad iz Saudijske Arabije, od Aleksandra Pešića su se očekivali golovi. Doveden sa reputacijom najboljeg strelca Crvene zvezde i Superlige Srbije, za popularnog Šilju Saudijci su inkasirali srpskom šampionu 4.200.000 evra.  

JEZIVO! Procurio SNIMAK avionske NESREĆE u kojoj je POGINUO vlasnik Lestera! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

KONTE OPET IZVISIO! Real ŠOKIRAO svet! Ovo je novi trener Madriđana! (FOTO)

Na prvi gol u novoj sredini, Pešić je čekao do meča protiv Al Hilala, ali je njegova ekipa poražena i u ovom duelu (1:3). Silovitim šutem pod prečku, bivši napadač Zvezde je u 19. minutu izjednačio a 1:1, međutim, Al Itihad je do kraja potpisao još dve kapitulacije i teren napustio pognute glave.

GROM IZ VEDRA NEBA! Ni Trinkijeri, ni Kesar! On će PREDVODITI Partizan u Ankari! (FOTO)

Pešićev tim zauzima poslednje mesto, sa samo dva boda iz sedam mečeva, uz pet poraza i predstoji mu teška borba za opstanak. Sledeći duel Al Itihad igra 1. novembra protiv Al Raeda.

Leandre Tavamba / Izvor: MN Press

Sa druge strane, Al Tavona za koji sa uspehom igra nekadašnji igrač Partizana Leandre Tavamba pregazio je Al Batin sa 5:0, a veliki ljubimac Grobara upisao se ponovo u strelce, što mu je bio peti pogodak od starta prvenstva. Time je Kamerunac potvrdio sjajnu golgetersku formu, koju je posle Humske, nastavio i u Saudijskoj Arabiji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Piše:
Srbija Danas
30.10.2018. 14:34
Pogledajte više