OVO NISTE OČEKIVALI: Marej OTKRIO čime će se BAVITI kad završi karijeru (FOTO)

10.01.2017. 16:40
Piše:
Srbija Danas/Mondo
Novak Đoković i Endi Marej / Izvor: Profimedia
Prvi reket sveta šokirao odlukom.

Posle osvajanja Vimbldona, Endi Marej je od engleske kraljice odlikovan redom viteza, pa je sada ispred njegovog imena epitet Ser. Međutim, njegovo opredeljenje čime bi se bavio, po završetku karijere, iznenadilo je mnoge.

- Pratim mnoge sportove, ipak, voleo bih da po nečemu ostanem upamćen i u fudbalu – rekao je Britanac, a preneo Tajms.

POTVRĐENO: Evo kad se Šarapova vraća na teren! (FOTO)

Škotlanđanin je veliki navijač Hibernijana, dugogodišnjeg člana elite, koji se trenutno takmiči u Drugoj diviziji. Za klub iz Edinburga igrao je i Marejov deda Roj Erskin, predesetih godina prošlog veka, a najveći Novakov rival ne krije simpatije i prema slavnom Arsenalu.

- Nema sumnje da ću i kada završim sa tenisom, ostati veran belom sportu. Makar kao trener, voleo bih da pružim nešto sportu, koji mi je mnogo toga dao u dosadašnjem radu. Stalo mi je do tenisa u Velikoj Britaniji, učiniću sve da pomognem koliko mogu. Po svoj prilici, preuzeću brigu o nekom mladom talentovanom igraču – kaže Marej.

Endi Marej i Novak Đoković na ceremoniji dodele trofeja na Australijan Openu 2011. godine / Izvor: Profimedia

ATP BANGKOK: Janku prija TAJLANDSKA masaža (FOTO)

Posle poraza u Dohi od Đokovića, vodeći teniser na ATP listi priprema se za Australijan Open, na kome je izgubio pet finala. Čak četiri puta, morao je da čestita Noletu.

- Nemam mentalnih problema, pred start Melburna. Idem da probam da osvojim trofej, koji mi nedostaje. Neću da budem samokritičan ako ne uspem u tome, ali pokušaću da pružim maksimum – ocenio je Škot, kome će prvi put pripasti uloga nosioca na Ozi Openu.

Uprkos činjenici da je Đoković i dalje vlasnik trona...

GIGANT NEMA DILEMU: Najbolji je NOVAK Đoković! (FOTO)

Piše:
Srbija Danas/Mondo
10.01.2017. 16:40
Pogledajte više