LUDILO! SERGEJ I IBRAHIMOVIĆ ZAJEDNO U TIMU: Presudilo Evropsko prvenstvo - KAKVA MOĆ (FOTO)

08.06.2021. 15:55
Piše:
Srbija Danas
Sergej Milinković-Savić, Zlatan Ibrahimović / Izvor: MN Press
Ekipa izgleda bolje nego gotovo sve reprezentacije na turniru.

Ugledni francuski list L'Ekip je sastavio najbolju ekipu od igrača koji neće igrati Evropsko prvenstvo ove godine.

NIJE DUGO TRAŽIO POSAO: Espirito Santo stiže u London!

NIJE DUGO TRAŽIO POSAO: Espirito Santo stiže u London!

ZVEZDA SPREMA RASKID UGOVORA: Doveden kao veliko pojačanje a sada postao problem!

ZVEZDA SPREMA RASKID UGOVORA: Doveden kao veliko pojačanje a sada postao problem!

GROBARI NE VERUJU UŠIMA: Već viđen u Partizanu, a peva ZVEZDINU PESMU! Izašao i snimak... (ne)oprostivo (VIDEO)

GROBARI NE VERUJU UŠIMA: Već viđen u Partizanu, a peva ZVEZDINU PESMU! Izašao i snimak... (ne)oprostivo (VIDEO)

U njoj su fudbaleri koji zbog povreda ili odluka trenera propuštaju turnir, ali i najveće zvezde reprezentacija koje nisu izborile plasman. Ova bi ekipa po imenima zasigurno bila kandidat za završnicu turnira.

Na golu je Slovenac Jan Oblak (27). Njegova reprezentacija nije izborila Evropsko prvenstvo. Desni bek je Englez Trent Aleksander-Arnold (22) koji je trebalo da igra na turniru, no povredio se protiv Austrije u prijateljskoj utakmici. Levi bek je Francuz Teo Ernandez (23) koji je imao sjajnu sezonu u Milanu, međutim to nije bilo dovoljno za poziv Didijea Dešama.

Jan Oblak / Izvor: Profimedia

Prvi favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva Francuzi večeras (21.10) imaju generalnu probu protiv Bugarske, a kvota na kombinazziju 1&3+ je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Bugarska.

Štoperske pozicije okupiraju Serhio Ramos (35) i Virdžil van Dajk (29). Španac Ramos propušta Euro jer je iza njega teško proleće prožeto povredama. Selektor Luis Enrike nije htio da reskira s njim. Van Dajk se oporavlja od teške povrede ligamenata koju je zadobio prošle jeseni na derbiju Evertona i Liverpula.

Desno krilo je najbolji mađarski igrač Dominik Soboslai (20) koji je propustio poslednjih šest mjeseci takođe zbog povrede. Lajpcigov ofenzivac bio je jedan od nosilaca igre Mađarske u kvalifikacijama, a sada joj neće moći pomoći na Euru.

Levo krilo je Nemac Marko Rojs (32) koji je na vlastitu inicijativu odlučio da propusti Evropsko prvenstvo. Kapiten Borusije Dortmund nije se odazvao reprezentaciji jer želi odmor.

Sergej Milinković Savić / Izvor: Profimedia

U veznom redu su Francuz Eduardo Kamavinga (18) i naš Sergej Milinković-Savić (26). Kamavinga je jedan od najvećih svetskih talenata. Debitovao je za Francusku prošle jeseni u Ligi nacija. Zbog velike konkurencije u redovima svetskog prvaka ovaj turnir mladi Renov vezista neće vidjeti. Milinković-Savić nažalost sa Srbijom nije uspeo da izbori turnir. Svi se sećamo šta je bilo protiv Škotske u Beogradu.

Najbolji igrači koji ne igraju Evropsko prvenstvo / Izvor: Foto: L'Ekip printscreen

Napad čine Zlatan Ibrahimović (39) i Erling Haland (20). Legendarni Šveđanin Ibrahimović se povredio pre mesec dana na Milanovoj utakmici i otpao za Euro. Dogodilo mu se to nakon što je odlučio da vrati iz reprezentativne penzije. Halandova Norveška nije uspela da izbori plasman, upravo ju je Srbija izbacila.

BONUS GALERIJA:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
08.06.2021. 15:55
Pogledajte više