SERIJA A: Viola izgubila, Vlahović pogodio, Mihajlovićev pet uzastopni remi, poraz Intera (FOTO)

06.01.2021. 18:06
Piše:
Srbija Danas
Dušan Vlahović / Izvor: Profimedia
Na programu 16. kolo.

U Seriji A danas su igrani mečevi 16. kola, a srpski internacionalci nisu imali mnogo sreće. Siniša Mihailović mogao je konačno sa Bolonjom da dođe do tri boda, ali je Udineze u završnici uspeo da izvuče bod, Dušan Valhović je bio strelac za Fjorentinu, ali je mogao samo da čestita Sergeju Milinkoviću-Saviću na pobedi Lacija. Jeidni se radovao Filip Đuričić pošto je Sasuolo stigao do pobede. Za iznenađenje se pobrinula Sampdorija pošto je u Đenovi savladan Inter.

CAREVI! Pogledajte kakve su vam poklone spremili Čvarkov i Torbica (VIDEO)

CAREVI! Pogledajte kakve su vam poklone spremili Čvarkov i Torbica (VIDEO)

OVO NEMA NIGDE NA SVETU: Selektor pozvao 11 reprezentativaca sa ISTIM prezimenom! Ceo tim može da se SASTAVI

OVO NEMA NIGDE NA SVETU: Selektor pozvao 11 reprezentativaca sa ISTIM prezimenom! Ceo tim može da se SASTAVI

KORONA NE JENJAVA U MANČESTERU: Potvrđena nova tri SLUČAJA!

KORONA NE JENJAVA U MANČESTERU: Potvrđena nova tri SLUČAJA!

Posle četiri vezana remija Bolonja je bila u sjajnoj poziciji da konačno osvoji sva tri boda. Tomijasi je u 19 minutu doneo prednosti timu Siniše Mihajlovića, ali je 15 minuta kasnije izjednačio Pereira, da bi Bolonja na veliki omdor ipak otišla sa vođstvom zahvaljujui golu Svanberga u 40. minutu. Međutim, isti igrač je već na startu drugog poluvremena isključen zbog drugog žutog kartona što je otežalo situaciju Bolonji. Dobro se branila Mihajlovićeva ekipa, ali je u sudijskoj nadoknadi Aslan doneo bod Udinezeu i pet remi u nizu Bolonji.

Fjorentina je gostovala Laciju i poražena je sa 2:1, a Dušan Vlahović je bio strelac, doduše počasnog gola iz penala u 88. minutu. Prethodno je Kaisedo u 6. minutu doveo Lacio u vođstvo, da bi Imobile povisio na 2:0 u 75. minutu i faktički rešio pitanje pobednika. Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč za Lacio.

Sampdorija je iznendila Inter sa 2:1 u Đenovi, a za goste je loš znak bio promašen penal Aleksisa Saneza u 12. minutu, da bi Kandreva u 23. minut iskoristio nasjtrožu kaznu za Sampdoriju. Keita 15 minuta kasnije duplira prednost Sampdorije koja sa 2:0 odlazi na veliki odmor. Jedino što je Inter uspeo da uradi u nastavku je da smanji na 2:1 preko De Fraja u 68. minutu nmeča.

Uprkos tome što je bez poraza šest kola, Barselona zaostaje 10 bodova za Atletikom, a večeras (21.00) ide na teško gostovanje Bilbau. Kvota na dvojku je 1,78, dok je dupla šansa 1X 2,04. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao – Barselona.

Roma nije imala problema u gostima protiv Krotonea i stigla je do pobede 3:1. Rimljani su na poluvremenu vodili 3:0 golovima Majorala u 8. i 29. minutu, da bi Mktarijan iz penala povisio na 3:0. Domaćin je preko srpskog internacionalca Vladimira Golemia postigao počasni pogodak u 71. minutu. Miloš Vulić odigrao je pdrugo poluvreme za Krotone. Atalanta je ostvarila lagan trijumf 3:0 protiv Parmegolovima Mirančuka u 15, Zapate u 49. i Gosensa u 61. minutu.

 

SERIJA A, 16. kolo

Kaljari - Benevento 1:2

Atalanta - Parma 3:0

Bolonja - Udineze 2:2

Krotone - Roma 1:3

Lacio - Fiorentina 2:1

Sampdorija - Inter 2:1

Sasuolo - Đenova 2:1

Torino - Verona 1:1

Napoli - Specija

Milan - Juventus (20.45)

 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
06.01.2021. 18:06
Pogledajte više