SIMEONE BEZ RUKAVICA: Modrić najbolji, nasmejali ste me (FOTO)

05.12.2018. 11:49
Piše:
Srbija Danas
Dijego Simeone / Izvor: Reuters
Nema dlake na jeziku.

Dijego Simeone nije bio nimalo srećan kada je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu. Predvodio je kapanju u kojoj je po njemu to laskavo priznanje moralo pripasti njegovom pulenu Antoanu Grizmanu.

- Igrati u Atletiku otežava dolazak do nagrada, jer smo u istoriji uvik morali duplo više raditi kako bismo se približili nekim važnijim klubovima - teorija je argentinskog trenera prema kojoj je Grizman startovao sa teže pozicije od Modrića.

RONALDOVA SESTRA NIJE BIRALA REČI: Isprozivala je sve, bilo je i PSOVKI (FOTO)

OVO NISU USPELI NI RONALDO NI MESI: Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu i ušao u istoriju fudbala (FOTO)

 Na pitanje novinara da li se igrači Atletika cene premalo, on je bocnuo gradskog rivala iz kojeg dolazi najbolji fudbaler sveta. 

- Nasmejali ste me jer želite da kažem ono što već znate. Kurtoa ode u Real i odjednom postane najbolji golman na svetu, a kad je bio kod nas, nagradu je dobio Kejlor Navas. Ima stvari koje nemaju smisla. U ovom svetu fudbala moraš znati gde si i što te čeka i onda je lakše živeti - istakao je strateg Atletika.

Rafael Varan, Antoan Grizman / Izvor: Profimedia

Naravno, čestitao je Modriću, ali nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je nagrada otišla u ruke Hrvata.

Kad je Grizman u pitanju, na njegovom mestu bih bio sretan. Osvojio je Svetsko prvenstvo i to je jako teško uraditi. Nakon toga satko može odlučiti i izabrati ono što misli da je prikladno. Čestitam Modriću, definitivno je imao veliku sezonu, no za mene su najbolji bili Varanea i Grizman - naglasio je Čolo Simeone.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
05.12.2018. 11:49
Pogledajte više