SIPAO VATRU BEZ CENZURE: Vuletić o Bjekoviću, bugarskom Bebetu, čobanima i Zvezdi, Boaćiju...

06.09.2018. 13:15
Piše:
Srbija Danas
Vladimir Vuletić i Željko Pantić / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Danas Conference Center
Potpredsednik Partizana bez dlake na jeziku.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić žestoko je na TV Partizan isprozivao bivšeg čelnika crno-belih Nenada Bjekovića, ali i večitog rivala Crvenu zvezdu.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Ilievu ODZVONILO! Menja ga LEGENDA crno-belih (FOTO)

BIO JE KAPITEN ZVEZDE: Dobio je BITKU sa ŽIVOTOM, svađao se sa Robijem, kačio sa Borhom, ostao je isti i u Švajcarskoj (FOTO)

Vladimir Vuletić / Izvor: MN Press

- Mnogi naši bivši radnici vide samo crno, ne i belo u Partizanu. Bjeković je verovatno intervju dao u večernjim satima, a ako nije, onda je maligan verovatno već u dobroj meri zaposeo njegovo telo. On je inače poznat po sindromu delirijum tremensa, kada mu se pričinilo pre dve godine da u Skupštini nije bilo dovoljno delegata. Sada nije uspeo da prebroji igrače za koje tvrdi da ih 80 posto Srbije ne zna. A, kada je Bjeka bio tu, bio je sve šampion do šampiona, poznat je slučaj bugarskog Bebeta, Arsena Nikolova, angažovanog iz penzije. Odigrao je 38 minuta, više nikad nije igrao. Tu je čuveni Asprogenis, sin Bjekovićevog poslovnog partnera sa Kipra. Nije Srbiji poznat Dragan Radosavljević iz Smedereva, Predrag Lazić iz Borca, predstavljen je igračima u autobusu na pripremama za Taru, niko nije znao da će biti tu. Ima takvih koliko hoćete – sipao je reči Vuletić.

Nenad Bjeković / Izvor: MN Press

Imao je šta da kaže i o Crvenoj zvezdi.

- Svojevremeno je Platon rekao Aristotelu: 'Vidiš Aristotele ona tri čobanina nedaleko od nas. Oni nas uvek mogu nadglasati, ali to ne znači da su oni u pravu. To samo znači da su oni i dalje čobani. Postavlja se ozbiljno pitanje oko nekih stvari koje su jako važne. Imamo situaciju da Zvezda proda Boaćija za pet miliona, a šest meseci kasnije taj čovek se vrati za milion i po. Ajde, ako su Kinezi poznati po tome da bacaju pare, da su pijani rasipnici, ali zamislite Boaćija koji je onda morao da prihvati da igra u Crvenoj zvezdi za istu sumu koju je dobijao u Kini. Ili je čovek koji od rođenja navija za Zvezdu, pa mu je toliko stalo, ili je ovde potpuno jasno da Boaći i sada ima istu platu koju je morao imati u Kini – zapitao se Vuletić.

U nastavku vesti pogledajte celu 199. epizodu Partizanovog vesnika.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
06.09.2018. 13:15
Pogledajte više