ŠIROM EVROPE: Posle ATOMSKOG prodora Kostića Ajntraht dokrajčio Fortunu, uspešan debi Ranijerija (FOTO)

11.03.2019. 22:57
Piše:
Srbija Danas
FK Ajntraht Frankfurt / Izvor: Reuters
Okončana kola u Nemačkoj i Italiji.

Odigrane su poslednje utakmice aktuelnog kola u Bundesligi i Seriji A. Ajntraht je kao gost pobedio Fortunu sa 3:0, dok je Roma kao domaćin slavila protiv Empolija sa 2:1

ZVEZDAŠI SU ODUŠEVLJENI: Marin produžava ugovor (FOTO)

ZVEZDAŠI SU ODUŠEVLJENI: Marin produžava ugovor (FOTO)

IGRAO LIGU ŠAMPIONA: Leonardo dva puta u metu, pogledajte kako je ZAKUCAO loptu (VIDEO)

IGRAO LIGU ŠAMPIONA: Leonardo dva puta u metu, pogledajte kako je ZAKUCAO loptu (VIDEO)

U Dizeldorfu, poveo je domaćin, ali je gol poništen i ko zna kako bi se utakmica razvijala. U nastavku su usledila i tri gola gostiju. U strelce su se upisali Gonsalo Pacijencija i Sebastijan Haler (dva puta). Prilikom postavljanja konačnog rezultata, najveći deo posla odradio je Filip Kostić. Posle prodora Srbina po levoj strani, Haleru je ostalo samo da ubaci loptu u mrežu. Luka Jović je na terenu bio do 72. minuta, dok je Mijat Gaćinović u ekipi Ajntrahta dobio u 80. minutu. Posle odigranih 25 utakmica, Ajntraht je na petom mestu sa 43 boda. Fortuna je 11. sa 31. 

U duelu na "Olimpiku" u Rimu nije bilo kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova zbog suspenzije, ali je njegova Vučica slavila. Meč je rešen u prvom poluvremenu. Stefan el Šaravi je dao gol u 9. minutu, izjednačio je Žesus autogolom u 12. minutu, a konačan rezultat postavio je Patrik Šik u 33. minutu. U 88. minutu gol je dao i Rade Krunić, ali Empoli nije izjednačio jer je gol poništen posle VAR-a. Inače, Roma je od 80. minuta bila bez Alesandra Lorencija, zbog drugog žutog kartona. 

Ovo je bio ujedno i debi Klaudija Ranijerija na klupi Rome i to uspešan. 

Trenutno Roma je peta sa 47 bodova, a Empoli 17. sa 22. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda najzgodnija brazilska odbojkašica Taisa

 

Piše:
Srbija Danas
11.03.2019. 22:57
Pogledajte više