VADIĆEMO TE IZ DUNAVA! Stravične PRETNJE sudiji koji je PRIZNAO gol Boaćija! (FOTO)

26.09.2018. 08:23
Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
Nenad Đokić / Izvor: MN Press
Ovo istorija ne pamti.

Ni tri dana posle 158. Večitog derbija ne stišava se bura oko odluke sudija da priznaju izjednačujući gol Crvene zvezde koji je postigao Ričmond Boaći u 74. minutu meča.

ŠAMPION SVETA, BEZ MINUTA PROVEDENOG NA TERENU: A svi su pričali o DEVOJCI koja povezuje njega i bivšeg saigrača sa Novog Zelanda (FOTO)

NOVINARI SU GA ŽELJNO IŠČEKIVALI: Pogledajte šta je uradio Vladimir Stojković po završetku emisije (VIDEO)

Arbitri, tačnije glavni delilac pravde Nišlija Danilo Grujić, našao se na udaru huligana odmah posle utakmice, kada mu je na stadionu u Humskoj demolirana svlačionica. A sada je na red došao njegov kolega Nenad Đokić.

Večiti derbi / Izvor: MN Press

KONAČNO SE JAVNO OGLASIO! Stojković se OBRATIO Srbiji, njegova izjava će se PREPRIČAVATI! (FOTO)

Užičanin koji je obavljao ulogu prvog dodatnog sudije u Večitom derbiju i bio ključni čovek Grujića u donošenju konačne odluke, bio je prethodnih dana obasut sms porukama, koje su sadržale pretnje smrću.

- Vadićemo te iz Dunava, ovde kod Krčedina... Čuvaj se Đokiću... Je**će te Grobari... - samo su neke od bezbroj poruka koje su stigle na mobilni telefon prvog dodatnog arbitra.

Đokić nije želeo da rizikuje, promenio je broj, a o nastalom incidentu kaže:

- Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i pretećih poruka. Ne plašim se nikoga, samo iz tog razloga nisam se obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti - rekao je za "Žurnal" popularni "Čkalja" Đokić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
26.09.2018. 08:23
Pogledajte više