ŠOKANTNA ISPOVEST: Ibra PROGOVORIO zbog čega je NAPUSTIO evropskog velikana! (FOTO)

08.11.2018. 17:58
Piše:
Srbija Danas
Zlatan Ibrahimović / Izvor: Profimedia
Šveđanin sve otkrio u svojoj knjizi.

Proslavljeni as svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović u poslednje vreme pominje se kao naredno pojačanje Milana. Golgeter Los Anđeles Galaksija u svojoj knjizi napisao je da nikada nije želeo ni da napušta San Siro, već da ga je te 2012. godine iz kluba oterao bivši direktor Rosonera Adrijano Galijani.

OTPADAO PLAFON: Brazilski komentator nadmašio i Delije! Najluđa proslava – GOOOOOOOOOOL Pavkooov! (VIDEO)

NOVI MALER: Barsa ostala bez jednog od ključnih igrača (FOTO)

Adrijano Galijani / Izvor: Profimedia

- Rekao mi je: "Ne brini Zlatane, nećemo te prodati". Nekoliko nedelja kasnije bio sam kod kuće u Vaksholmu, na džet skiju i video sam pet propuštenih poziva od menadžera Minja Rajole. Rekao mi je da će me Leonardo pozvati, a ja sam ga pitao: "Koji Leonardo?". Onda sam shvatio da je pričao o sportskom direktoru Pari Sen Žermena - otkrio je Ibrahimović u svojoj autobiografiji "Ja sam fudbal".

ŠTIMAC IZNEO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Delije se oduševile i ZAPALILE Tviter (FOTO)

U nastavku knjige, Zlatan objašnjava:

- Rekao sam da se neću javiti, Galijano je potvrdio da me neće prodati. Onda mi je Minjo rekao: "Znam, ali oni su te već prodali". Tada sam mu rekao da ću otežati Pari Sen Žermenu. Želeo sam da zadržim platu iz Milana, pošto sam želeo da mi kažu da preterujem. Hteo sam da se povuku, pa sam izneo zahteve misleći da oni to nikada neće prihvatiti. Samo 20 minuta kasnije Minjo me je pozvao i rekao: "Dobio si sve što si tražio".

Tu nije bio kraj otkrivanju istine:

- Rekao sam mu: "U redu, sve spremi. Ja sam čovek od reči, kada kažem da ću nešto da uradim, ja to i uradim" - istakao je Zlatan Ibrahimović u odlomku knjige "Ja sam fudbal".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Piše:
Srbija Danas
08.11.2018. 17:58
Pogledajte više