SPREMLJEN SPISAK: Ovo su želje Crvene zvezde za letnji prelazni rok

17.04.2018. 09:39
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: Srbija Danas
Crveno-beli blizu osvajanja titule.

Crvena zvezda je posle pobede nad Partizanom vrlo blizu osvajanja šampionske titule,a rukovodstvo crveno-belih davno je već krenulo u potragu za pojačanjima u letnjem prelaznom roku. Gotovo je izvesno da će trener Vladan Milojević produžiti saradnju sa crveno-belima, a kada se taj posao i zvanično realizuje, na „Marakani“ će se baciti na dovođenje igrača koji bi mogli da pomognu u bitkama za plasman u grupnu fazu Lige šampiona (u gorem slučaju Lige Evrope).

Nije tajna da su Zvezdi neophodni igrači koji bi mogli da uspešno odigraju uloge Gelora Kange i Ričmonda Boaćija, koji su zimus napustili Ljutice Bogdana. Pored plejmejkera i napadača, timu će biti neophodan odličan, iskssan štoper, jer će Damijan Le Talek napustiti klub po isteku ugovora u junu.

Nemanja Milunović u duelu sa Ričmondom Boaćijem / Izvor: MN Press

Još od ranije po medijima su se provlačila imena Nemanje Miulunovića (štoper, BATE Borisov), Aleksandra Ignjovskog (vezni red, Frajburg), Dejana Melega (vezni red, Kajzeri), Andrije Pavlovića (napad, Kopenhagen), Milana Jevtovića (krilo, Antalija) i Migela Anhela Murilja (napad, Verakruz), a nema sumnje da je u Africi i Južnoj Americi skautiran veliki broj jeftinih igrača, koji bi u crvenom-belom dresu mogli da bljesnu kao što je to nedavno učinio Ričmond Boaći.

Andrija Pavlović / Izvor: Profimedia

Pred čelnicima Crvene zvezde je leto izazova, klub je u takmičarskom naletu i sazrelo je vreme da se napadne toliko željena meta – Liga šampiona. Naravno, ukoliko se u finišu plej-ofa Superlige ne dogodi sportsko čudo i crveno-beli ne ispuste devet bodova prednosti nad Partizanom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
17.04.2018. 09:39
Pogledajte više