ŠTA ĆE BITI SA IVANIĆEM, ĐURIČIĆEM I BOAĆIJEM: Mrkela OTKRIO sve Zvezdine TAJNE prelaznog roka

29.12.2017. 10:47
Piše:
Srbija Danas
Mitar Mrkela / Izvor: MN Press
Sportski direktor crveno-belih detaljno sve objasnio.

Navijači Crvene zvezde i dalje čekaju proociju prvog zimskog pojačanja, kako sada stvari stoje to će biti Ben iz Olimpijakosa ili Jevtović iz Antalije, a možda budu i u ''paketu'' promovisani. Dugo se u medijima najavljivao dolazak Mirka Ivanića i Nemanje Milunovića iz BATE Borisova, ali od transfera prvopomenutog neće biti ništa. Šta je bila nepremostiva prepreka, otkrio je u izjavi za ''Kurir'' sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

UZMI ILI OSTAVI: Zvezda mu dala rok do 9. januara

NIŠTA OD POJAČANJA: Disciplinci FSS SUSPENDOVALI Zvezdu! (FOTO)

- Želeli smo da ga dovedemo. Pričali smo sa igračem, a kad s nekim razgovarate, znači da postoji želja da se ostvari transfer. Međutim, Ivanićeva cena koju je tražio njegov klub BATE Borisov bila je previsoka za nas.

Mirko Ivanić / Izvor: Profimedia

Mnogo je za Zvezdu 1,7 miliona evra u ovom trenutku. Mi to ne možemo da izdvojimo - otkrio je Mrkela, a što se Milunovića tiče, nije mogao ništa konkretnije da kaže, osim da se Zvezda interesuje i za njega.

Dugo se spekulisalo i o Filipu Đuričiću, sam igrač je potvrdio da je bilo razgovora sa crveno-belima, konkretno sa Mrkelom, ali i tu je došlo do zastoja.

RADONJIĆ PREKINUO ZAVET ĆUTANJA I OTVORIO DUŠU: Kako smo posle 13 godina srušili Partizan...

- Postoji obostrani interes. Pričao sam s Filipom, rekao mu šta sve Zvezda može da mu da. I on je zaintrigiran. Imamo dogovor da i mi i on znamo na čemu smo, do početka priprema i prozivke, a to znači u prve dve nedelje januara'', naglasio je Mrkela.

PREDOMIŠLJA SE: Lijanko bi ponovo da igra za Srbiju (FOTO)

Kada su u pitanju odlasci, i dalje je u centru pažnje napadač Ričmond Boaći. U medijima se pominjao veliki broj klubova zainteresovanih za njega, premijerligaških, francuskih, turskih, ali sad izgleda da se čekaju - Kinezi.

Ričmond Boaći / Izvor: MN Press

- Boaći je dao dosta Zvezdi, kao i Zvezda njemu. Zna se da je on najtraženiji fudbaler Crvene zvezde. Ima zainteresovanih klubova, a verujem da će ih biti još više. Tu, pre svega, mislim na Kinu, jer tamo prelazni rok počinje za nedelju dana - zaključio je Mrkela.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
29.12.2017. 10:47
Pogledajte više