STANKOVIĆ ZA ITALIJANSKE MEDIJE:"Ibra nije najveća pretnja Zvezdi - OVAJ MOMAK JE RATNA MAŠINA"

17.02.2021. 11:38
Piše:
Srbija Danas
Dejan Stanković / Izvor: MN Press
Još jedan dan do velikog sudara.

Bivša zvezda veznog reda italijanskog Intera, a sadašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković će se u četvrtak suočiti sa Piolijevim Milanom. To je bila prilika da se italijanski mediji, tačnije ugledni magazin Gazeta delo Sport, ponovo zainteresuju za nekadašnjeg kapitena Neroazura. 

ODIGRAJ TIKET I POBEDI - Najveća kvota ti donosi dobitak i još 25.000 RSD BONUSA

ODIGRAJ TIKET I POBEDI - Najveća kvota ti donosi dobitak i još 25.000 RSD BONUSA

OVO JE MNOGO VAŽNO: Stanković saznao dve lepe vesti pred spektakl sa Milanom

OVO JE MNOGO VAŽNO: Stanković saznao dve lepe vesti pred spektakl sa Milanom

MRKELA UVEREN: Imamo tim koji može da namuči Milan

MRKELA UVEREN: Imamo tim koji može da namuči Milan

Novinari Gezete delo Sport je na početku razgovora interesovalo kako i koliko je, Stankovićeva Crvena zvezda, spremna za prvi meč sa Milanom, na šta je trener crveno-belih odgovorio: 

- Vratili smo se sa dve gostujuće pobede, u dobroj smo formi: pripreme na Kipru i u Turskoj su nam pomogli da napunimo baterije pred nastavak.

Ono što interesuje italijansku javnost a pogotovo navijače Rosonera, je svakako i pitanje od čega crveno-beli strahuju u predstojećem duelu. 

- Njihov direktan način igre i određene individualnosti: mislim na Lea, Rebića, Kastiljehoa, Zlatana, Čalhanoglua, Kesija koji je ratna mašina, ali pre svega Teo, odlučujući kao i za nas Maicon u nekada - istakao je Stanković.

Frenk Kesi / Izvor: Profimedia

Ceo svet je i dalje oduševljen partijama Zlatana Ibrahimovića, koje Šveđanin postiže u svojoj 39. godini života. 

- On je primeran profesionalac, uzdiže se kad se od njega to traži. I shodno tome, podiže nivo svojih saigrača. Sa 39 godina je broj jedan - kazao je Stanković.

Intervju za Gezetu nije mogao da protekne bez pitanja o nekedašnjem Stankovićevom klubu, Interu, koji već 11 godina čeka čuveni "Skudeto". Oni su sada na liderskoj poziciji Serija A i mnogo toga u borbi za trofej im zavisi od sledećeg meča kada će odmeriti snage sa drugoplasiranim Milanom, kome je ove sezone najbitniji Skudeto. Neroazuri će sa Rosonerima igrati samo tri dana nakon meča koji se odigrava u Beogradu.  

- Inter je sada gospodar svoje sudbine, odsustvo pehara je samo prednost. Nadam se da će Crvena zvezda pomoži tako što će im pružiti umorni Milan - zaključio je Stanković. 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
17.02.2021. 11:38
Pogledajte više