STIŽU SRBI NAORUŽANI DO ZUBA: Trener Alkmara o ŽIVOTU i SMRTI pred meč odluke sa Partizanom

27.11.2019. 18:28
Piše:
Srbija Danas
Arne Slot / Izvor: MN Press
Utakmica petog kola grupe L na programu u četvrtak od 18:55 časova u Hagu.

Arne Slot, menadžer AZ Alkmara, očekuje veliku borbu i maksimalno motivisani Partizan u četvrtak u Hagu na utakmici koja će odrediti sudbinu našeg predstavnika u grupnoj fazi Lige Evrope. Trener Holanđana veruje da njegovi izabranici neće ponoviti greške u defanzivi koje su pravili na meču u Humskoj koji je završen podelom bodova (2:2).

REDING JE PRED VRATIMA HUMSKE: Mijailović PROGOVORIO o dovođenju novog centra

REDING JE PRED VRATIMA HUMSKE: Mijailović PROGOVORIO o dovođenju novog centra

RAĐA OPLEO PO SVOJIMA! Legendarni košarkaš nije ŠTEDEO zemljake! Rekao im je svašta...

RAĐA OPLEO PO SVOJIMA! Legendarni košarkaš nije ŠTEDEO zemljake! Rekao im je svašta...

PAO POTPIS: Ljubimac Grobara PARAFIRAO ugovor sa crveno-belima!

PAO POTPIS: Ljubimac Grobara PARAFIRAO ugovor sa crveno-belima!

- Svaka utakmica, pa i ova sa Partizanom, donosi pristisak, ali moji momci to mogu da ponesu. U ovom trenutku smo u dorboj formi i poziciji i sigurno je veoma zabavno biti deo i igrati za AZ Alkmar. Igramo mnogo mečeva u svim takmičenjima, neki tvrde da je mana, ali to nas čini fizički jačima. Upravo zato je važno da nastavimo takmičenje u Ligi Evrope i na proleće. Svesni smo da je Partizan stigao u Holandiju naoružan do zuba, pošto srpski tim mora da pobedi kako bi imao priliku da prezimi u Evropi – rekao je Arne Slot na konferenciji za medije.

On je rekao da je za crno-bele ovaj duel "biti ili ne biti".

- Ispratili smo protivnika, igraju relativno dobro i u domaćem prvenstvu iako zaostaju za Crvenom zvezdom. Generalno, balkanski timovi znaju dobro da se pripreme za ovakve utakmice i shvataju ih kao pitanje života i smrti. Učiniće sve kako bi pobedili, ali takav odnos i težnju ka krajnjem cilju mogu da očekuju i od AZ Alkmara. Nama je dovoljan i remi, ali želimo da ostvarimo uspeh kako bismo osvojili prvo mesto u grupi.

Upitan da li će svoje igrače upozoriti na startove u kaznenom prostoru, kako se ne bi ponovio crveni karton i jedanaesterac iz Beograda, rekao je:

- Naravno da se pribojavamo sopstvenih reakcija u kaznenom prostoru. Izvukli smo pouke iz utakmice u Beogradu i nadam se da neće doći do sličnih propusta. Bitno je da odigramo timski, ali bi individualni kvalitet zapravo mogao da bude taj koji će napraviti razliku i odlučiti pobednika - istakao je Arne Slot.

Podsetimo, u grupi L lider je Mančester Junajted sa deset bodova, AZ ima osam, dok je Partizan na četiri osvojena poena u isto toliko mečeva.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sasu, devojka Andree Janonea.

 

 

Piše:
Srbija Danas
27.11.2019. 18:28
Pogledajte više