KONAČNO SE JAVNO OGLASIO! Stojković se OBRATIO Srbiji, njegova izjava će se PREPRIČAVATI! (FOTO)

25.09.2018. 22:18
Piše:
Srbija Danas
Vladimir Stojković / Izvor: foto: TV Pink/printscreen
Svi su čekali njegovo obraćanje.

Vladimir Stojković se obratio srpskoj javnosti preko TV Pink, u emisiji Amidži šou. Golman Partizana je uputio izvinjenje celokupnoj srpskoj javnosti za nesmotrenu izjavu datu posle Večitog derbija. Stojković je međutim i dalje uveren da lopta nije prešla gol-liniju celim obimom. 

NEVERICA: Sin Siniše Mihajlovića tetovirao oca, nećete verovati na kom mestu i kako (VIDEO)

PRED DUEL U KUPU SRBIJE: Nekada je predvodio napad Partizana, nećete verovati kako danas izgleda Dragan Čadikovski! (FOTO)

Vladimir Stojković / Izvor: foto: TV Pink/printscreen

KRAJ! Abramovič prodaje Čelsi zbog ŠOKANTNOG razloga, odredio je i ASTRONOMSKU CENU

- Prvo, želim da se izvinim celoj srpskoj javnosti i narodu na izjavi koju sam dao vruće glave. Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota - rekao je Stojković i dodao: - Svi znaju koliki sam Srbin i nisam smeo to sebi da dozvolim.

Stojković ističe da je siguran da gol Ričmonda Boaćija - nije gol.

- I dan-danas tražim dokaz da nije i tražiću ga dok sam živ. Ubeđen sam 80, 90, čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako grešim, ali sam siguran da nije bio gol.

BJELICA: Cela Srbija je gledala Kingse pre 15 godina

Stojković je naveo da ne sumnja u FSS.

- Sa predsednikom Kokezom imam odličan odnos, on je prvi koji je smeo da me predloži za najboljeg srpskog igrača za 2017. godinu - podvukao je Stojković.

Golman crno-belih je rekao da je osetljiv na nepravdu.

- Onaj ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kad se osetiš prodatim, kad nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, na žalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke.

Stojković je priču na TV Pink završio snažnim rečima:

- Imali smo medijski linč sedam dana pred derbi. Partizan je toliko bio omalovažavan. Nisam mogao da verujem. Hteo sam svima da pošaljem poruku da Srbija ima dva sina: Crvenu zvezdu i Partizan!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
25.09.2018. 22:18
Pogledajte više