SURDULIČANI NADMUDRILI CRNO-BELE: Đukić NEZADOVOLJAN igrom, Dodić PRESREĆAN pobedom!

22.07.2018. 21:28
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Đukić / Izvor: MN Press
Velika pobeda Radnika.

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz na startu šampionata u Superligi Srbije od Radnika iz Surduloce sa 1:0. Zlatanović je postigao jedini gol na ovom meču, a strateg crno-belih Miroslav Đukić, nije bio zadovoljan igrom svojih igrača. Trener Radnika Malden Dodić, pohvalio je svoje igrače i čestitao im na ovoj velikoj pobedi.

TORINO OZBILJAN DA GA DOVEDE: Bikovi žele bivšeg reprezentativca Srbije (FOTO)

TRAKAJ IMA TAJNOG ADUTA: Bivša zvezda Premijer lige STIŽE u Humsku! (VIDEO+FOTO)

- Ne mogu da budem zadovoljan jer smo izgubili. U prvom poluvremenu nismo stvorili nijednu šansu, ali smo to u nastavku utakmice ispravili. Imali smo dosta šansi, ali ih nismo realizovali. Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo. Očekivali smo i očekivaćemo još ovako zatvorenih odbrana, zato mi moramo da nađemo bolja rešenja u napadu- rekao je Đukić.

Mladen Dodić / Izvor: MN Press

Sa druge strane trener Surduličana, Mladen Dodić, bio je presrećan pobedom na ovom meču.

- Naravno da sam prezadovoljan. Pre utakmice smo napravili dobar plan. Odradili smo dobar posao u odbrani, a onda i u napadu realizovali šansu koja nam se ukazala.  Naravno, Partizan je imao dominaciju, mnogo više šansi, ali mi smo pobedili. Ne znam da li ih (Partizan) je stigao umor, ali ne mogu da umanjujem pobedu mojih igrača. Nažalost, imam iskustva, kada dođe do povreda doktori moraju odmah da utrče, jer su nekada sekunde u pitanju- istakao je Dodić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
22.07.2018. 21:28
Pogledajte više