SVE JE GOTOVO: Evo gde Radonjić nastavlja KARIJERU!

29.09.2020. 16:16
Piše:
Srbija Danas
Nemanja Radonjić / Izvor: Profimedia
Srpski reprezentativac na ceni.

Kakav preokret u karijeri Nemanje Radonjića! Za srpskog reprezentativca prethodnih nedelja interesovali su se klubovi iz Italije i Grčke, ali su na Velodromu doneli konačnu odluku o statusu bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

MEGAPREOKRET: Zvezda ipak ne ide u Jermeniju? UEFA menja ODLUKU - pucnjava u blizini

MEGAPREOKRET: Zvezda ipak ne ide u Jermeniju? UEFA menja ODLUKU - pucnjava u blizini

ŠTA ĆE BITI SA KANGINOM VIZOM: Isplivali novi detalji o slučaju Gabonca!

ŠTA ĆE BITI SA KANGINOM VIZOM: Isplivali novi detalji o slučaju Gabonca!

ZVEZDA SE SPREMA ZA RATNU ZONU: Boaći otišao u Italiju

ZVEZDA SE SPREMA ZA RATNU ZONU: Boaći otišao u Italiju

Nemanja Radonjić ostaje u Olimpiku! Neće biti prodaje, iako su ga mediji u grčkoj slali u Pirej, iz Italije je stigla informacija da je Sampdorija zainteresovana za krilo Orlova, a Francuzi pisali da je 18-godišnji Luis Enrike izbacio iz startne postave Srbina u Marselju.

Sportski direktor Olimpika Pablo Longorija priznao je da će klub u finišu prelaznog roka pokušati da se oslobodi nekolicine igrača, ali tvrdi da srpski vezista nije u toj grupi.

- Nemanja ima ugovor (do 2023. godine, prim.aut), zna kakva mu je uloga u timu, da je u rotaciji. Donosi nam veliku brzinu kada uđe na terenu. Pa da razjasnim: Nemanja nije na transfer listi niti je naša ideja da ga se rešimo po svaku cenu - isričit je bio Longorija na promociji Luisa Enrikea.

Istina je ipak da je konkurencija na krilu pojačana dolaskom mladog Brazilca. Odlazaka će svakako biti.

- Imamo preglomazan igrački kadar i radimo na odlascima nekih igrača. Oni znaju za to. Prelazni rok traje do 5. oktobra, pa ćemo videti kako će se to završiti. Morate da razumete da smo u veoma neobičnoj situaciji, jer je prelazni rok suštinski počeo pre 10 dana. Tek se sve zakotrljalo - istakao je Longorija.

Podsetimo, Dmitri Paje i Florijan Tovan su sigurni u startnoj postavi, dok će Radonjić, Luis Enrike i mladi Marli Ake (19) voditi žestoku bitku za minutažu u nastavku sezone.

Liga kup Engleske nam večeras (20.45) donosi londonski derbi Totenhem - Čelsi. Videćemo kakve će sastave Murinjo i Lampard izvesti na teren, ali su Plavci svakako favoriti - kvota na dvojku je 1,75, iks je 3,70, a kec 4,70, dok je GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, supruga Nemanje Nedovića.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
29.09.2020. 16:16
Pogledajte više