U BRODARCU SPREMNI ZA SPEKTAKL: Junajted ČEKA pun stadion!

05.02.2018. 09:50
Piše:
Srbija Danas
FK Brodarac / Izvor: Srbija Danas
Prvi meč šesnaestine finala Lige šampiona igra se u sredu na Voždovcu.

Beograd će narednih dana biti domaćin slavnom Mančester junajtedu. Deo ekspedicije engleskog i evropskog velikana obići će stadione večitih rivala, povodom 60 godina tragedije u Minhenu, kada je poginulo osam igrača Crvenih đavola. Sa druge strane, omladinci kluba sa Old Traforda, predvođeni sa klupe proslavljenim asom engleskog fudbala Nikijem Batom, gostovati na Voždovcu ekipi Brodarca, u prvom meču šesnaestine finala UEFA Lige šampiona!

NAVIJAČI MOGU DA ODAHNU: Zvezda u GROTLU Marakane čeka CSKA!

TRAŽI SE ZAMENA ZA KANGU: Milojević IMA tri DILEME!

- Dolazak Mančester junajteda je veliki sportski događaj za Brodarac, Beograd i Srbiju. Imamo ogroman motiv da u još jednoj utakmici omladinske Lige šampiona dokažemo zašto smo šampioni države i zašto se kod nas na obali Save igra najbolji fudbal. Nedeljama se u klubu i oko kluba oseća pozitivna euforija oko ovog meča. Želimo da budemo dobri domaćini van terena, ali veoma opasan rival na terenu. Očekujemo 4.000 navijača na stadionu Voždovca koji će biti svedoci jednog lepog istorijskog i fudbalskog događaja - rekao je direktor Brodarca Dragan Ilić.

FK Brodarac / Izvor: Srbija Danas

VELIKI NEREDI U PIREJU: Letele stolice i baklje, radio i suzavac (VIDEO)

U klubu sa Starog sajmišta nadaju se čudu! Ne ukazuje se svaki dan prilika za igranje protiv velikog Junajteda. Trener Milan Kuljić smatra da njegovi izabranici nisu bez šansi, pred duel "na krovu".

- Imamo svoj sportski motiv i trudimo se danima da igrače rasteretimo bespotrebnog pritiska. Oni su u sistemu u kojem funkcioniše Brodarac godinama, vaspitavani da u najvažnijim utakmicama pokažu najbolje od svog znanja i talenta. Ako to ovog puta bude bilo dovoljno u meču sa Mančester junajtedom, radovaćemo se svi u sredu uveče - istakao je Kuljić.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
05.02.2018. 09:50
Pogledajte više