ZA NJEGA JE DERBI SVETINJA! Adut Zvezde OTKRIO prioritete! (FOTO)

22.09.2018. 10:58
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Crveno-beli gostuju Partizanu (nedelja, 19).

Posle sjajnog izdanja na debitantskom učešću u Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde okreću se domaćim izazovima i gostovanju u Humskoj. Izabranici Vladana Milojevića na megdan Partizanu idu sa dva boda više, ali i utakmicom manje u odnosu na Večitog rivala.

EVROPSKI GIGANTI U HUMSKOJ: Evo koji će klubovi snimati igrače Zvezde i Partizana! (FOTO)

PLAĆA CEH ZBOG ZVEZDE: Anćeloti KAZNIO igrača Napolija! (FOTO)

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Večiti 158. okršaj sa crno-belima biće debitantski za nekolicinu igrača srpskog šampiona. Osim Marka Marina, Gorana Čaušića, Milana Jevtovića, Dejana Melega i Nikole Stojiljkovića, "vatreno krštenje" u najznačajnijoj utakmici srpskog fudbala imaće i Dušan Jovančić. 

- Spreman sam za Partizan! Ovo će mi biti prvi Večiti derbi, pa ne mogu unapred da kažem kakav će mi biti osećaj kada izađem na teren. Radujem se, naravno. To je najveća utakmica u Srbiji. I pored Lige šampiona, nama je prvenstvo prioritet. Zaboravili smo Napoli, ne razmišljamo o Liverpulu i Pari Sen Žermenu, okrenuti smo samo susretu sa Partizanom - istakao je Jovančić.

OVO RODŽERU SAMO NOVAK SME DA URADI: Federer je imao ŠTA da mu kaže, ali je Đoković imao spreman odgovor (VIDEO)

U Partizanu smatraju da je duga klupa trenutno velika prednost Zvezde.

- Slažem se sa konstatacijom Mirkovića. Imamo zaista veliki fond kvalitetnih igrača. To je i preduslov da igraš na tri fronta, u Ligi šampiona, prvenstvu i Kupu Srbije. Ako nemaš dugu klupu, nemaš šta da tražiš. Ne možeš da ispratiš sva tri takmičenja. Sa ovakvom ekipom i ovim kvalitetom mislim da možemo mnogo. Probaćemo da odigramo što bolje u sva tri takmičenja.

PUCNJAVA U EL EJU: Ubijen otac Jokićevog saigrača iz Denvera (FOTO)

Remi protiv Napolija dao je krila igračima Crvene zvezde, dok su kod navijača apetiti porasli. 

- Ne bih da prognoziram domete Zvezde u eliti. Za početak je ovaj bod dobar, pogotovo zato što smo pre meča sa Napolijem bili otpisani od svih. Verovali smo da možemo i da pobedimo, na kraju smo odigrali nerešeno i za sada sa time moramo da budemo zadovoljni. Ipak, potrudićemo se da na tome i ne ostanemo - rekao je Jovančić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
22.09.2018. 10:58
Pogledajte više