TERZIĆ LJUT ZBOG SUĐENJA BASTIJENA: I Kangin menadžer mi je rekao da ga je sramota što je Francuz (FOTO)

20.10.2017. 17:26
Piše:
Srbija Danas
Zvezdan Terzić / Izvor: MN Press
Gol za pobedu dao je Žiru.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Arsenala u Ligi Evrope, a jedini gol za Tobdžije je dao Olivije Žiru. Napadač londonskog tima presudio je ekipi Vladana Milojevića u 85. minutu, a dan posle meča na punom stadionu "Rajko Mitić" oglasio se i generalni direktor Zvezdan Terzić

STOJKOVIĆ: Neka sudiji bude na čast (FOTO)

ZVEZDAŠ DO SRŽI: Miličić je sa Delijama ispratio fudbalere, a onda ispoštovao navijače (FOTO)

- Niko nije verovao da možemo da budemo ravnopravni i da se pobijemo sa Arsenalom. Muški smo se potukli. U mnogim segmentima igre smo bili ravnopravni, a možda i bolji. Govorim tu o posedu lopte, šutevima na gol, broju kornera. Baš su sitnice odlučili. Pre meča sam tako nešto nagovestio sportskom direktoru Mitru Mrkeli. Rekao sam mu: "Pogledaj koliko je naroda, sitnice će odlučiti o tome da li će se srećni vratiti kući" - rekao je za Mozzart Sport Terzić uz komentar suđenja Francuza Benoe Bastijena.

- Baš sam jutros pričao sa menadžerom Gelora Kange, rekao mi je da ga je sramota što je Francuz. Nećemo da tražimo izgovor u arbitraži, ali je kritrijum značajno promenjen u poslednjih 15 minuta. Ovi što su gledali TV prenos su mi rekli da je posle duela sa Rodićem, Kokelanu odmah iskočio podliv. Međutim, to je bio faul nad našim igračem, tek posle skoka ga je Rodić zakačio. Usledio je pritisak Arsena Vengera na francuskom, i tek onda je arbitar Rodiću pokazao crveni karton - zaključio je Terzić. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Sledeću utakmicu u Ligi Evrope, Zvezda će ponovo igrati protiv Arsenala. Utakmica u Londonu na programu je 2. novembra. 

Zvezda donirala opremu vrednu MILION dinara

 

Piše:
Srbija Danas
20.10.2017. 17:26
Pogledajte više