TERZIĆ ODUVAO FRANCUZE: Kakva KORUPCIJA, kakve gluposti? Zvezda je IDEOLOGIJA, simbol Srbije! (FOTO)

11.12.2018. 11:45
Piše:
Srbija Danas
Zvezdan Terzić / Izvor: MN Press
Generalni direktor crveno-belih dao je intervju za "Mond".

Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje ekipu Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Francuski "Mond" je iskoristio tu priliku da obavi kratak intervju sa Zvezdanom Terzićem.

ZLATNI ORLIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Evo ko odlučuje hoće li u Zvezdu ili Partizan (FOTO)

NAJBOLJI GOLGETER HRVATSKE LIGE BI DA IGRA ZA SRBIJU: A pričao je i o dolasku u VEČITE (VIDEO)

Terzić je pre svega Francuzima pokušao da dočara važnost Crvene zvezde za Srbiju.

- Crvena zvezda nije samo fudbalski klub. To je ideologija, filozofija i nacionalni simbol. Zvezda je čuvar srpskog identiteta i pravoslavne religije - izjavio je generalni direktor Crvene zvezde.

ZA NJOM SE SVI OKREĆU: Uzela je NBA titulu, pa se udala za ljubimca navijača Zvezde! Ova Amerikanka zanosnom pojavom razoružava muškarce (FOTO)

Neizbežno je bilo i pitanje o pisanju "L'Ekipa" da je utakmica na Parku Prinčeva bila nameštena.

Zvezdan Terzić / Izvor: MN Press

- Sve je to bilo pogrešno, ali prihvatili smo da ispitamo mogućnost da je neko ukaljao ime našeg kluba i države. Podneli smo tužbu za klevetu. Povratak u Ligu šampiona je bila prilika da promovišemo klub i zemlju, da promenimo sliku o nama, a sve je uprljano. Za srpsku javnost, ta istraga je još jedan dokaz klevete, a žrtva je naš fudbal. Srpski fudbal nije ni bolji ni lošiji nego francuski. U našem fudbalu nema korupcije, sve je to pitanje percepcije. Loša slika o našem fudbalu je stvorena jer su mnogi ljudi bez razloga uvučeni u blato. Političari su koristili svoju poziciju da blate ljude i smeštaju im zbog ličnih interesa. A u Srbiji kada je neko u zatvoru, mi na to ne gledamo isto kao vi u Francuskoj - poručio je Terzić.

HOĆE DA PARTIZANU POKVARE POSAO: Ovaj BOGATI klub na sve načine želi da DOVEDE Evertona Luiza (FOTO)

U tekstu francuskog "Monda" se spominje i da je Terzić dve godine proveo u bekstvu, kada je za njim raspisana Interpolova poternica.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
11.12.2018. 11:45
Pogledajte više