TERZIĆ PECNUO KOMŠIJE I KLOPA: Vratilo im se na OVAKAV način! (FOTO)

12.11.2018. 12:51
Piše:
Srbija Danas/Mondo
Zvezdan Terzić / Izvor: MN Press
Generalni direktor srpskog šampiona o potezu nemačkog stručnjaka.

Posle veličanstvenog trijumfa nad Liverpulom, generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić osvrnuo se na istorijski podvig kluba sa Marakane. 

NEVIĐENI SKANDAL: Uličarska tuča igrača Zvezde i Partizana, a onda je majstor skinuo šorts i pokazao ZADNJICU večitom rivalu! (VIDEO)

TI ĆEŠ MENI DA DRIBLAŠ: Gvardiola očitao lekciju Sterlingu! Više nema "Ole" (VIDEO)

Jirgen Klop / Izvor: MN Press

Govoreći o mnogim temama za "Mondo", Terzić se osvrnuo i na potez menadžera Redsa Jirgena Klopa da pre utakmice na stadionu "Rajko Mitić" poseti večitog rivala iz Humske. Nemac je boravio u SC "Partizan-Teleoptik", gde je od čelnika crno-belih dobio broj 4. Zanimljivo, isti broj golova primila je Zvezda na "Enfildu".

– To dovoljno govori o nezrelosti tih ljudi da vode jedan veliki klub kao što je Partizan. Pazite situaciju, u Beograd dolazi nemački trener koji sedi na klupi engleskog kluba i oni mu uručuju dres kao aluziju na četiri gola protiv srpskog kluba. Nemam reči. Evo kako im se vratilo, jednom spektakularnom pobedom Zvezde nad tim istim Jirgenom Klopom - istakao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, možda zaboravljajući da je Klop poslednjih sedam godina u karijeri, kao igrač Majnca oblačio dres sa brojem 4.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Mondo
12.11.2018. 12:51
Pogledajte više