TERZIĆ: Čuo sam se sa Degenekom, samo jedan štoper odlazi

11.01.2019. 12:44
Piše:
Srbija Danas
Zvezdan Terzić / Izvor: MN Press
Generalni direktor crveno-belih jasan.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pozdravio je fudbalere crveno-belih na početku priprema za prolećnu polusezonu. Terzić je bio odlično raspoložen i pričao je na sve teme vezano za prelazni rok. Prva i najznačajnija u ovom trenutku je pitanje štopera.

Zvezda počela pripreme, prozivka bez Degeneka i Bena

POSLE VIŠE ODLAGANJA: UEFA kažnjava Zvezdu i PSŽ! Procurilo – Francuzi će proći mnogo gore

- Čuo sam se sa Degenekom, on ima fantastičnu ponudu iz Saudijske Arabije i blizu je odluke da prihvati ponudu i da će se transfer realizovati u narednih par dana. Ako Degenek bude otišao, Savić će sigurno ostati, kao i ostali štoperi. Stigao je Nemanja Milunović i sve radimo planski - istakao je Terzić.

Usledilo je dodatno objašnjenje.

- Sigurno je da ko želi da ide mora da se izjasni do kraja januara, jer na leto uoči kvalifikacija neće biti odlazaka. Savić je prihvatio da potpiše novi višegodišnji ugovor i to će uraditi ovih dana. Naš je posao da kupujemo jeftino, pa da prodajemo skupo, kako bismo vraćali dugove. Rekli smo da ćemo prvu dobru ponudu za štopera prihvatiti. Nadam se da će doći vreme da prodajemo igrače samo kada su nezadovoljni statusom u Crvenoj zvezdi - jasan je Terzić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda odbojkašica Crvene zvezde Milica Tasić.

Piše:
Srbija Danas
11.01.2019. 12:44
Pogledajte više