TOŠIĆ UPOZORAVA ZVEZDU: As Partizana otkrio SLABE TAČKE KAIRATA!

21.07.2021. 11:47
Piše:
Srbija Danas/Mozzart sport
FK Partizan / Izvor: MN Press
Pomaže zemljacima.

Nekadašnji igrač Partizana Zoran Tošić, koji trenutno nastupa za kazahstanski Tobol, govorio je o večitom rivalu. Bambi je, naime, Crvenu zvezdu upozorio na opasnost koja joj preti od ofanzivnog trilinga Kairata koji predvodi iskusni Brazilac Vagner Lav, pred današnji meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

KREĆU NAŠI U EVROPI - UZMI 500 RSD NA POKLON ZA DOBITNI TIKET!

KREĆU NAŠI U EVROPI - UZMI 500 RSD NA POKLON ZA DOBITNI TIKET!

DEKI SE VRAČA OPROBANOM RECEPTU: Ovo je tim za Kairat

DEKI SE VRAČA OPROBANOM RECEPTU: Ovo je tim za Kairat

OSMESI PO DOLASKU U KAZAHSTAN: Zvezdaši u dobrom raspoloženju došli u Almati (FOTO)

OSMESI PO DOLASKU U KAZAHSTAN: Zvezdaši u dobrom raspoloženju došli u Almati (FOTO)

- U napadu imaju veliki kvalitet. Vagner Lav je alfa i omega, sve počinje i završava se kod Brazilca. Ekipa dosta zavisi od mog bivšeg saigrača iz CSKA. Dejstvuje na poziciji 'desetke', sjajno sarađuje sa dva visoka i snažna napadača (Hoseom Kanteom i Arturom Šušenačevim), veštim u skoku, ali i u kontroli lopte. Valja očekivati da njih trojica budu glavna opsanost po gol Milana Borjana. Nebojša Kosović je glavni distributer lopti ka ofanzivcima, pokretač akcija iz veznog reda. Spreman je Kairat u fizičkom smislu, u takmičarskom je ritmu, odavno je počeo sezonu, za razliku od sastava Dejana Stankovića iza koga je tek jedno superligaško kolo... Mada, odbrana je slabiji deo Kairatovog tima i ako bi negde Zvezda trebalo da traži šansu, tu je - otkrio je Tošić za "Mocartsport".

Zvezda danas (16.00) iz dalekog Kazahstana kreće u novi napad na Ligu šampiona. Rival je stari dužnik Kairat, a kvota na pobedu šampiona Srbije je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kairat - Zvezda.

Podsetimo, Stanković se odlučio za promenu formacije za gostovanje u Almatiju. 

Zvezda će u zadnjoj liniji igrati sa trojicom štopera. Gajić i Rodić po bokovima će imati ofanzivniju ulogu, dok će Sanogo biti na zadnjem veznom. Pored njega će biti Krstičić ili Kanga, a u ofanzivnom delu će Zvezda biti sa trojicom igrača Ivanićem, Kataijem i Benom koji će biti u špicu.

Meč Kairat - Crvena zvezda na programu je u sredu od 16 časova po srednjeevropskom vremenu. 

Pobednik ovog dvomeča će u 3. rundi kvalifikacija ići na megdan sa jermenskim Alaškertom ili moldavskim Šerifom, koji je slavio u prvoj utakmici (1:0).

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas/Mozzart sport
21.07.2021. 11:47
Pogledajte više