TOTALNI HAOS: Srbin JOŠ u zatvoru, neće da ga puste, svemu prethodio haos, evo kako su uhapsili Pankova (VIDEO)

06.10.2023. 10:30
Piše:
Srbija Danas
Hapsenje / Izvor: Foto: Twitter/ sport_tvppl
Nemile scene.

Srpski fudbaler Radovan Pankov još se nalazi u holandskom zatvoru i kako prenose poljski mediji, mala je mogućnost da se nađe na slobodi tokom dana.

SKANDAL: Uhapšen Radovan Pankov (VIDEO)

SKANDAL: Uhapšen Radovan Pankov (VIDEO)

BOKA NA PENALE PROŠLA U FINALE KOPE LIBERTATORES: Meč za titulu na Marakani (VIDEO)

BOKA NA PENALE PROŠLA U FINALE KOPE LIBERTATORES: Meč za titulu na Marakani (VIDEO)

Mediji u Poljskoj takođe pišu da su fudbaleri i rukovodstvo Legije imali tešku noć u Alkmaru, posle meča u Ligi konferencije.

Srbin i kapiten tima Portugalac Žozue su žrtve holandskih službi, navode mediji.

Priča se da je do incidenta došlo kada je deo ekspedicije Legije bio u autobusu, a deo još na stadionu. Tada je obezbeđenje iz nepoznatih razloga odlučilo da zabrani ulazak ostatku poljskog tima u vozilo.

Kada su se Poljaci pobunili, policija je intervenisala i počela da ih tuče pendrecima, a predsednik kluba Darijuš Mioduski zadobio je lakše povrede.

Radovan Pankov / Izvor: MN Press

Neki od igrača su se zbog toga sukobili sa policijom, a najgore su prošli bivši igrač Crvene zvezde Radovan Pankov i kapiten Žozue.

Oni su izvučeni iz autobusa i privedeni u stanicu. Poljski mediji tvrde, da za to nije bilo povoda, jer su obojica bili u autobusu.

Trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za igračima u stanicu i tamo prenoćili.

Fudbaleri Legije i rukovodstvo kluba još nisu napustili Alkmar. Oni čekaju da Pankov i Žozue izađu iz pritvora.

Tviter nalog Tv stanice TVP Sport donosi snimak kako poljska policija privodi Žozuea i Pankova.

Uvertira za preku upotrebu sile holandske policije prema Poljacima treba tražiti u incidentu koji se desio pre početka utakmice.

Naime, ispred stadiona AZ Alkmara došlo je do žestoke tuče navijača Legije i policije, gde je jedan policajac ostao bez svesti te je tako prevezen u bolnicu.

Piše:
Srbija Danas
06.10.2023. 10:30
Pogledajte više