TRAŽI SE ŠPIC: Ko će u Partizan? Gou, Stojiljković ili veliki ljubimac JUGA (FOTO)

30.08.2017. 10:14
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: Srbija Danas
Crno-beli u potrazi za naslednikom Uroša Đurđevića.

Partizan je ostao bez najbolje strelca Uroša Đurđevića, koji je prešao u Olimpijakos i već je stigao u Atinu. Zato sada pod hitno sportski sektor i uprava kluba moraju da pronađu adekvatno rešenje, jer do isteka prelaznog roka ima svega dva dana.

NIJE SAMO ĐUKA: Još jedan ljubimac GROBARA se seli u ATINU! (FOTO)

Za sada su tri opcije u igri. Prva je povremeni srpski reprezentativac Nikola Stojiljković, koji se već pominjao prethodnih dana, ne samo kao moguće pojačanje Partizana, već i Zvezde. Druga je takođe Zvezdin znanac, Žerar Gou iz Kairata, koji je izbacio crveno-bele iz Evrope već u prvom kolu pre dve godine. A treća je nekadašnji ljubimac Grobara Petar Škuletić.

Nikola Stojiljković / Izvor: Profimedia

Kairat je ove godine ostao bez Evrope veoma rano i Gohu želi da promeni sredinu i da igra Evropu. Međutim, problem mogu da predstavljaju finansije, jer Gohu u Kairatu ima platu od čak 100.000 evra mesečno, i teško je očekivati da će drastično smanjivati svoja primanja, a crno-beli moraju i da plate obeštećenje Kairatu, koje sigurno neće biti malo, pošto je u ovoj sezoni postigao 17 golova na 24 utakmice.

Što se tiče Stojiljkovića, Braga želi da ga pošalje na pozajmicu, a Nikola se dvoumi između inostanih i domaćih ponuda  Kad je u pitanju Škuletič njegov status u Genčerbirligiju nije potpuno definisan na startu sezone u Turskoj, pa se sve češće šuška da do četvrtka može da se sklopi aranžman sa Partizanom.

Petar Škuletić / Izvor: MN Press

Posle odlaska iz ruske Lokomotive napadač se odlučio za drugi inostrani angažman, ali je svakako Škuletiću veći izazov da igra u Ligi Evrope nego da sedi na klupi turskog kluba. 

 

Piše:
Srbija Danas
30.08.2017. 10:14
Pogledajte više