TRENER PLZENJA PRESEKAO: Biće velikih PROMENA protiv Partizana (FOTO)

19.02.2018. 15:01
Piše:
Srbija Danas
Pavel Vrba / Izvor: MN Press
Pavel Vrba zapretio crno-belima.

Trener fudbalera Plzena Pavel Vrba najavio je da će napraviti nekoliko promena u timu za četvrtak za meč sa Partizanom. Plzen je u nedelju odigrao 0:0 sa Sigmom u Olomucu na startu prolećenog dela češkog prvenstva.

U odnosu na sastav iz Beograda, iz prvog meča sa Partizanom (1:1), sastav protiv Sigme je imao dve izmene, igrali su golman Kozačik i u polju Kovarik umesto Hruške i Limberskog, a Vrba je najavio da će u četvrtak ponovo menajti.

TRESAO SE BUS: Pogledajte ludačko slavlje košarkaša Partizana uz HIT NAD HITOVIMA (VIDEO)

OPA! OVO SE RETKO VIĐA: I bivši košarkaš Zvezde ČESTITAO Partizanu i Novici osvajanje Kupa! (FOTO)

- Novinari često pišu da koristim samo 13-14 igrača. Moj je rezon da je bolje imati stabilan, redovan tim i nekoliko igrača koji povremeno dobijaju šansu. Biće promena za Partizan, ali neće ih biti previše - najavio je Vrba.

Interesantno je da je i u Olomucu, kao i u Beogradu, Plzen mnogo bolje odigrao u drugom poluvremenu, samo što ovog puta nije imao toliko sreće da postigne gol.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu, počeli smo da igramo mnogo ofanzivnije, da bolje kombinujemo. Stvorili smo i više šansi. Zadovoljan sam bodom. Sada nas čekaju nove teške utakmice - ocenio je Pavel Vrba, trener Plzena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
19.02.2018. 15:01
Pogledajte više