TRIJUMF PARTIZANA NAD RADNIKOM: Leonardo nastavio magiju (FOTO)

25.03.2017. 16:33
Piše:
Srbija Danas
Leonardo da Silva Souza / Izvor: MN Press
Crno-beli slavili u prijateljskom meču nad gostima iz Bijeljine.

Partizan je u prijateljskom meču u Humskoj ugostio Radnik iz Bijeljine i zabeležio pobedu 2:0. Utakmica, koja je bila zatvorena za javnost bila je prava kontrolna i dobro je poslužila treneru Marku Nikoliću da testira igrače. Prvi gol su crno-beli postigli u 35. minutu, Leonardo je sa 25 metara uputio po sredini visoku loptu u kazneni prostor, po sredini, koju je spretno prihvatio Tavamba i sa sedam metara je prosledio u gol (1:0).

LALATOVIĆ O ORLIĆIMA: Imamo moćan tim

STRAŠNO: Poznati fudbaler se BORI za život (VIDEO)

Leandre Tavamba / Izvor: MN Press

Domaći su drugi put zatresli mrežu gostiju u 58. minutu, kada su iskoristili konfuznu igru igrača Radnika na svojoj polovini terena. Lopte se dokopao Leonardo i rutinski lobovao golmana Lučića - 2:0.

Imali su priliku Beograđani da u 68. minutu povedu i 3:0, kada je u kaznenom prostoru Radnika sa leđa povučen Tavamba. Međutim, Everton nije iskoristio penal, šutirao je po sredini gola, pravo u golmana Lučića.

RUSKI AMBASADOR: Crvena zvezda je simbol Kremlja i Rusije (VIDEO)

I Munir je imao je izvanrednu priliku, na pet metara od gola neometan je šutirao glavom, ali je golman Radnika Lučić imao odličnu intervenciju.

Ekipa Radnika imala je najbolju gol šansu u 71. minutu, ali je iz blizine pogodio samo stativu.

 

PARTIZAN – RADNIK 2:0 (1:0)

STADION: Partizana.

GLEDALACA: Meč zatvoren za javnost.

SUDIJA: Dejan Santrač (Pavliš).

POMOĆNICI: Bojan Stanojević (Beograd) i Goran Stanojević (Beograd).

ŽUTI KARTONI: Bajić (Radnik).

STRELCI: 1:0 Leandre Gael Tavamba u 35, 2:0 Leonardo Souza 58. minutu.

PARTIZAN: Kljajić (od 60. Stevanović), Vulićević (od 60. Radin), Ostojić, Ćirković, Miletić (od 46. Munir), Everton, Jevtović (od 71. Marjanović), Leonardo (od 71. Ilić), Đuričković, Tavamba (od 74. Petrov), Vlahović (od 60. Đilas). Trener: Marko Nikolić.

RADNIK (Bi): Lučić, Zeljković, Krsmanović, Kosorić, Bajić, Beširović, Stojanović, Đurić, Okić, Vasić, Obradović. Trener: Nebojša Milošević.

 

Piše:
Srbija Danas
25.03.2017. 16:33
Pogledajte više