USPELA PROVERA: Partizanovi biseri BLISTALI protiv mlađeg brata! Momci od 16 godina doneli pobedu!

08.02.2021. 18:47
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: Profimedia
Crno-beli slavili.

Partizan je odlično otvorio sezonu, savladavši Napredak na prolećnoj premijeri (3:0), a danas je kombinovani tim crno-belih upisao novu pobedu protiv Teleoptika u prijateljskom meču - 2:0. 

Dupla dominacija - JOKIĆ poenima, MERIDIAN bonusima i kvotama na NBA

Dupla dominacija - JOKIĆ poenima, MERIDIAN bonusima i kvotama na NBA

POGBA PONOVO POVREĐEN: Objavljeno kolika ga čeka pauza (FOTO)

POGBA PONOVO POVREĐEN: Objavljeno kolika ga čeka pauza (FOTO)

DA LI ĆE TOMAŠEVIĆ NASLEDITI LONČARA: Posle OVOGA sve je JASNO!

DA LI ĆE TOMAŠEVIĆ NASLEDITI LONČARA: Posle OVOGA sve je JASNO!

Meksički Tigres napravio je iznenađenje i savladao Palmeiras u prvom polufinalu Svetskog prvenstva za klubove, a Bajern (19.00) večeras igra protiv šampiona Afrike Al Ahlija za plasman u finale. Kvota na Bavarce je 1,12, što dovoljno govori o odnosu snaga, a kombinazzija 2&4+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Al Ahli – Bajern.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izveo je na teren igrače koji se vraćaju iz povreda i tek treba da uhvate zalet, ali i najtalentovanije momke iz omladinske škole, označenim kao nosiocima igre tima iz Humske u narednim godinama. Tandem 16-godišnjaka Mihajlo Petković i Vanja Vlahović opravdao je očekivanja i golovima doneo trijumf Parnom valjku.

Nema sumnje da će ovaj tandem u skorijoj budućnosti krenuti utabanom stazom, kojom su već prošli Strahinja Pavlović i Filip Stevanović, kada su, poslednji u nizu, doneli Partizanu ozbiljnu zaradu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u prvom poluvremenu izveo sledeći tim: Popović, Urošević, Ostojić, Purić, Živković, Pavlović, Smiljanić, Stojković, Čolić, Terzić, Štulić. U nastavku, od startne jedanaestorice ostali su samo golman Popović, Ostojić i Smiljanić, dok su šansu dobili: Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović, kao i strelci Petković i Vlahović.

Šef struke Optičara Albert Nađ je promenio svih 11 koji su počeli meč. Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović bili su starteri, a u drugih 45 minuta na teren su izašli: Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.

 

Piše:
Srbija Danas
08.02.2021. 18:47
Pogledajte više