UZLETELI: Lalatovićevi "orlići" DEBITOVALI pobedom (FOTO)

13.11.2016. 15:33
Piše:
Srbija Danas
Nenad Lalatović / Izvor: MN Press
Utakmica odigrana na Gradskom stadionu u Podgorici.

Novoformirana selekcija Srbije, sačinjena od igrača do 20 godina savladala je u prvoj proveri vršnjake iz Crne Gore u meču koji je bio odigran na stadionu u Podgorici, rezultatom 2:1(0:0). Golove za selekciju koji predvodi Nenad Lalatović dali su Miladin Stevanović i Andreja Apostolović. 

- Selekcija koju predvodi selektor Nenad Lalatović ostvarila je pobedu protiv Crne Gore, ali o svemu prikazanom rezultat je mogao da bude mnogo ubedljiviji. Naši momci su dominirali od prvog minuta, imali kontrolu igre i stvarali brojne prilike i prosto je neverovatno da nije ostvaren trijumf sa većom razlikom. Lalatović je pružio šansu svim igračima, a ovo je generacija onih momaka koji bi trebalo da predstavljaju Srbiju u narednom ciklusu kvalifikacija za EP za mlade reprezentacije, koje počinju tek u drugoj polovini iduće godine.Uglavnom, dobar test, a biće ih još u narednom periodu, verovatno protiv Ukrajine i Slovačke - navedeno je na sajtu nacionalnog saveza. 

Starteri za Srbiju su bili: Nikolić, Stevanović, Bogosavac, Denić, Milenković, Stojanović, Mrkić, Mladenović, Jović, Pantić, Šaponjić, a šansu su dobili i Mijailović, Glavčić, Ćalasan, Rušević, Zličić, Apostolović, Đurišić i Radonjić.

Piše:
Srbija Danas
13.11.2016. 15:33
Pogledajte više