VAZURA JE MORAO DA PRESEČE: Sad je jasno da li Đukić ostaje u Humskoj i da li se vraća Leonardo (FOTO)

31.05.2018. 17:11
Piše:
Srbija Danas
Miloš Vazura i Ivica Iliev / Izvor: MN Press
Burni dani u Humskoj.

Direktor Partizana, Miloš Vazura, govorio je o protekloj sezoni crno-belih, kao i eventualnom ostanku Miroslava Đukića u klubu, ali i povratku ljubimca navijača, Leonarda.

Marin spreman na nesvakidašnji potez samo da bi zaigrao u Zvezdi

Fudbaler Partizana odbio da igra protiv Zvezde!

Miroslav Đukić / Izvor: MN Press

Po oceni direktora crno-belih, prethodna sezona je bila uspešna za Partizan, a pogotovo na finansijskom planu i Upravni odbor je njom zadovoljan.

- Od Evrope smo zaradili 5,7 miliona evra i zahvaljujući tome smo isplaćivali obaveze redovno. Imali smo dobar letnji prelazni rok: Leonardo je otišao za četiri miliona, Milenković za 5,1, Mihajlović za 1,7, Đurđević za 2,5 miliona. Ispunili smo i ciljeve, u Evropi smo prezimeli posle 13 godina - zadovoljno konstatuje MIloš Vazura.

On je istakao da bi za klub bilo fenomenalno da ponovo uđe u Ligu Evrope.

- Potrebne su nam spojene dve grupne faze takmičenja, to bi nas odvelo ka finansijskoj mirnoći u naredne dve-tri godine. Znamo da je od ove sezone otežan put kroz kvalifikacije, ali nadam se da sportski direktor i trener spremaju pojačanja, mi smo spremni da izdvojimo novac za njih - naglasio je Vazura.

Direktor crno-belih je najavio da će iz kluba otići nekoliko igrača, ali i da bi novo pojačanje moglo da stigne do kraja nedelje.

Leonardo / Izvor: MN Press

- Sada moramo da prodamo šta imamo. Za neke igrače je vreme da ih pustimo, da Partizan od njih zaradi, da stvorimo mir za narednu sezonu - poručio je Vazura.

Čelnik Partizana je priznao da je u kontaktu sa Leonardom, nekadašnjim ljubimcem "grobara".

- Imamo dobar odnos, on voli Partizan i Beograd. Leonardo je sada slobodan igrač, ima brojne ponude. Njegova očekivanja su velika, jer je imao takvu platu u Arabiji. Videćemo - ostao je uzdržan Vazura.

Direktor kluba iz Humske je demantovao da Miroslav Đukić ima klauzulu u ugovoru o odšteti u slučaju otkaza.

- Mi sa Đukićem nemamo problem, čak i da dođe do raskida saradnje, dogovor je da mu bude isplaćeno samo ono što je zaradio - naglasio je Vazura.

Po oceni direktora crno-belih, prethodna sezona je bila uspešna za Partizan, a pogotovo na finansijskom planu i Upravni odbor je njom zadovoljan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
31.05.2018. 17:11
Pogledajte više