VAZURA PORUČIO GROBARIMA: Ne VREĐAJTE premijera Vučića!

17.05.2017. 22:18
Piše:
Srbija Danas
Miloš Vazura / Izvor: MN Press
Sudija Zoran Široki upozorio sve aktere meča u Nišu da će prekinuti susret ukoliko neprimereno skandiranje ne prestane.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura posle utakmice na "Čairu" između Radničkog i Partizana imao je važnu poruku za Grobare.

ZBOG JEDNOG TVITA: Bivši ZVEZDAŠ posle pobede u Ivanjici napisao objavu i ZAPALIO internet (FOTO)

-Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu. Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu -rekao je Vazura novinarima u Nišu i dodao: - Još jednom apelujem da navijači Partizana bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne vređaju premijera Srbije".

PRVO PA MUŠKO: Njega malo ko zna, a DONEO je pobedu Partizanu vrednu TITULE (FOTO)

Sa severne tribine "Čaira" u drugom poluvremenu čule su se uvrede na račun premijera Srbije, Aleksandra Vučića, zbog čega je Vazura posle meča u kojem je ekipa stigla na korak od titule prvaka države govorio više o ovoj temi, nego o sportskim stvarima.

Glavni arbitar utakmice Radnički - Partizan, Zoran Široki, upozorio je u jednom trenutku aktere da će prekinuti susret ukoliko se sa uvredama na račun premijera ne prestane, a u Humskoj se nadaju da se slični povici neće čuti u nedelju u poslednjoj utakmici sezone, u kojoj će tim Marka Nikolića igrati za pobedu i 27. titulu šampiona.



 

Piše:
Srbija Danas
17.05.2017. 22:18
Pogledajte više