VELIKA PROMENA: Ivanović NIJE više KAPITEN! (FOTO)

19.03.2018. 16:45
Piše:
Srbija Danas
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: Profimedia
Orlovi se okupili u Staroj Pazovi za kontrolne duele sa Marokom i Nigerijom.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, za predstojeće prijateljske mečeve sa Marokom u Torinu i Nigerijom u Londonu. Orlovi će u promenjenom sastavu ući u ove okršaje, s obzirom da se na spisku selektora Mladena Krstajića nije našlo nekoliko igrača iz prethodnog perioda.

NE MOŽE BITI PONOSNIJA: Seksi tetka podelila Adžićev gol, a uz PAR reči je objasnila neke stvari (VIDEO)

TEŽAK INCIDENT: Fudbaleri Mačve NAPALI sudije

U uvodnoj reči, Krstajić je objavio da je došlo do velike promene u timu. Kapitensku traku više neće da nosi Branislav Ivanović, već Aleksandar Kolarov, čiji će zamenik biti Nemanja Matić.

POZDRAV IZ DŽEDE: Leonardo se oglasio na Instagramu emotivnom fotkom, da li je ovo najava povratka u Partizan? (FOTO)

- Počinjemo pripreme i drago mi je da smo se okupili. Što se tiče spiska, imamo problem sa Sergejem Milinković-Savićem, on je povređen, stigao je i biće sa ekipom, Luka Milivojević ima problema sa ložom, Veljković će nam se priključiti u sredu, a nadamo se da će Vujadin Savić biti spreman za drugu utakmicu. Novo ime je Nemanja Maksimović. Novi kapiten će biti Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić će ga zamenjivati, dok Bane ostaje sa nama. Sa Ivanovićem sam pričao normalno, nema nikakvih problema, to su stvari koje se događaju - rekao je Krstajić kome je takođe postavljeno pitanje da li će Ivanović putovati na Mondijal u Rusiju.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Ove prijateljske utakmice test su za sve pred Svetsko prvenstvo, svi kreću od nule - bio je Krstajićev odgovor.

Na novinarska pitanja odgovarao je i Matić.

- Očekujem da u ove dve utakmice na najbolji način vidimo gde smo, sta selektor traži od nas. Što se tiče prve, Maroko ne poznajemo, ali stručni štab je već spremio materijal kako bismo se upoznali, koje su im vrline i mane i gde možemo da isoristimo naš kvalitet. Nadam se da je ekipa spremna i da ćemo braniti boje Srbije. Nigerija je dobra, sa mnogo iskusnih igrača i očekujem da će biti uživanje za navijače - rekao je Matić, uz komentar mondijalske grupe, u kojoj se osim Srbije nalaze Brazil, Švajcarska i Kostarika.

- Grupa je jaka, o Brazilu ne treba trošiti reči. Sa Švajcarskom i Kostarikom možemo da se nosimo. Ako se dobro spremimo, imamo čemu da se nadamo i možemo da prođemo grupu. Najveći fokus je na prvom meču protiv Kostarike - objasnio je Matić.

KOLAROV JE NOVI KAPITEN: Hvala na poverenju! (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
19.03.2018. 16:45
Pogledajte više