VELIKI BRAT U HUMSKOJ: Sve se snima! Navijači će biti PRAĆENI na svakom KORAKU (FOTO)

15.10.2017. 14:00
Derbi / Izvor: MN Press
Mora se.

Ništa više neće biti isto u Humskoj! Stadion Partizana uskoro će poprimiti totalno drugačiji izgleda i to zahvaljujući UEFA.

SEĆATE LI SE ALEKSANDRA ČUBRILA: Ponovo se vratio u Partizan (FOTO)

IZNENADA: Miroslav Đukić pojačao stručni štab (FOTO)

Naime, evropska kuća fudbala naredila je Partizanu da ugradi kamere. Crno-beli su to naređenje prihvatili, pa će uskoro oko stadiona i na samom objektu biti postavljeno UKUPNO 76 KAMERA!

- Imamo rok do 27. oktobra da kamere moraju da budu postavljene i da rade. Dakle, pre meča sa Skenderbegom moraju da funkcionišu - rekao je za TV Partizan, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Miloš Vazura / Izvor: MN Press

Dodao je da veruje da će navijači Partizana ovo pozdraviti.

- Svaki navijač mora da bude svestan da Partizan plaća velike kazne. Da nije bilo meča bez publike, ko zna kako bi se završio, na primer meč protiv kijevskog Dinama, kada smo vodili 2:0. Sa navijačima bismo teško izgubili tu utakmicu. Bilo je šta je bilo, radimo na tome da se to više nikada ne ponovi - rekao je Vazura i poručio.

- Oni koji prave incidente ubuduće će biti kažnjavani!

Uvođenje video-nadzora, prema rečima Vazure, koštaće Partizan "nešto više od 100.000 evra", a osim kamera oko celog stadiona, postojaće i kontrolna soba sa najsavremenijom opremom.

 

15.10.2017. 14:00
Pogledajte više