VEZISTA VOŽDOVCA PRETI: Iznenadili smo Zvezdu, zato nas se i Partizan PLAŠI! (FOTO)

13.05.2017. 08:51
Piše:
Srbija Danas
Nenad Marinković / Izvor: MN Press
Zmajevi gostuju u Humskoj (17).

Nije imao priliku Nenad Marinković da se na terenu raduje pobedi nad Crvenom zvezdom (3:2), koja će možda i rešiti šampiona, ali će zato bivši prvotimac crno-belih danas izaći na megdan "svom" Partizanu.

MATIĆ SLAVI! Čelsiju titula u Engleskoj (VIDEO+FOTO)

POČINJE ODBROJAVANJE: Leo Mesi STAJE NA LUDI KAMEN (FOTO)

Nenad Marinković, FK Partizan / Izvor: MN Press

SAMO NA BALKANU: Fudbalski meč je zbog OVOGA postao planetarno poznat (VIDEO)

Dupli kartoni učinili su da iskusni vezista ne bude u protokolu meča protiv šampiona, a u 17,00 imaće priliku da na travi stadiona u Humskoj sruši Parnog Valjka, posle 35 uzastopnih utakmica bez poraza!

- Dok se Zvezda borila za titulu, ambicije smo imali i mi. Sjajnom igrom ostvarili smo veliki uspeh. Ne želimo da stanemo, hoćemo da ga ponovimo - rekao je Marinković za "Žurnal".

Partizan je veliki favorit?

- Pošto smo iznenadili Zvezdu, sigurno je da i u mom bivšem klubu strepe i osećaju tenziju. Videli su šta i koliko možemo. Našu šansu vidim u tome da je domaćin bez Evertona, možda i Tavambe. Sam Đurđević, ipak, predstavlja veliku opasnost, odlično igraju Janković i Kosović, kao i čitava odbrana. Dolaskom Nikolića za trenera, napravili su niz koji niko ne može da izbriše.

Marinković smatra da gosti nisu bez šansi.

- Igramo pred praznim tribinama, osećaj da nema navijača naspram vas, mogao bi da bude značajan plus za nas. Bilo bi mi drago da Partizan osvoji titulu, ali samo nezavisno od ovog meča. Ne preko nas! Potrudićemo se da mu pokvarimo slavlje - dodao je nekadašnji kreator igre crno-belih.

Piše:
Srbija Danas
13.05.2017. 08:51
Pogledajte više