VREĐAO GA JER JE SRBIN! Mažić otkrio kako ga je provocirao igrač sa područja bivše Jugoslavije

17.08.2022. 17:10
Piše:
Srbija Danas
Milorad Mažić / Izvor: MN Press
Nije naseo...

Najpoznatiji srpski fudbalski sudija, Milorad Mažić, otkrio je da ga je jedan igrač sa prostora bivše SFRJ vređao na nacionalnoj osnovi. 

DO SADA NEVIĐENO: Zvezda u novom izdanju u Izraelu (FOTO)

DO SADA NEVIĐENO: Zvezda u novom izdanju u Izraelu (FOTO)

RAJSKI TANDEM Vlahović usplahiren zbog saradnje sa Di Marijom: "Neverovatno je zadovoljstvo..."

RAJSKI TANDEM Vlahović usplahiren zbog saradnje sa Di Marijom: "Neverovatno je zadovoljstvo..."

- Bio je slučaj, da ne dajem na publicitetu... Sudio sam veliku utakmicu, možda i jednu od najvećih u karijeri, gde je jedan igrač sa prostora bivše Juge pokušao i nije menjao taktiku do kraja meča, kao i cela ekipa. A to je da me provocira na osnovu konotacije nacionalne osnove - otkrio je Milorad Mažić u razgovoru za podkast "Alesto" i dodao:

- Sve je to legitimno, ljudi se služe svakakvim sredstvima da pobede. Da li je to kažnjivo ili ne, to je u rukama sudija. Bio sam možda nespreman i šokiran, ali igračima je dozvoljeno da se služe svim sredstvima da dođu do cilja - ističe Srbin.

Zlatan Ibrahimović / Izvor: Profimedia

Milorad Mažić otkrio je zanimljivost sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali i većinom fudbalera sa nekadašnjih jugoslovenskih prostora.

- Sa Zlatanom sam pričao na srpskom jeziku. To je lider svetskih razmera, ima veliki uticaj na ekipu to sam često spominjao. Sa svim igračima iz Ex-Yu sam pričao na srpskom. To je prednost, ima ih dosta, ludost je da sa igračima sa ovih prostora pričam na engleskom, a čuo sam da neki tako rade - to je meni nepojmljivo. Može to da pomogne da prenesete pravu poruku i imam sjajna iskustva sa mnogima od njih - istakao je Mažić, koji je između ostalog sudio i finale Lige šampiona 2018. godine između Real Madrida i Liverpula.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 

 

Piše:
Srbija Danas
17.08.2022. 17:10
Pogledajte više