ZA MEČEVE SA AUSTRIJOM I JERMENIJOM: Đorović na spisak uvrstio jednog DEBITANTA (FOTO)

31.10.2017. 16:57
Piše:
Srbija Danas
Goran Đorović / Izvor: MN Press
Pred Orliće novembarski izazovi.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović saopštio je spisak fudbalera za mečeve sa Austrijom (10. novembar) i Jermenijom (14. novembar) u sklopu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji.

PREPORUČILI GA REZULTATI: Zna se ko je glavni kandidat za Muslinovog naslednika (FOTO)

ČOVIĆ: Zvezda pokazuje veštinu nemogućeg (FOTO)

Za ove utakmici Đorović se opredelio za 24 igrača. Među njima se našao i jedan debitant. Reč je o Luki Iliću iz Crvene zvezde.

Luka Ilić / Izvor: MN Press

Na spisku se nalaze: Boris Radunović, Đorđe Nikolić, Miloš Ostojić, Nemanja Ćalasan, Vukašin Jovanović, Nikola Milenković, Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac, Nemanja Vučić, Erban Mašović, Andrija Živković, Luka Ilić, Petar Mićin, Saša Lukić, Danilo Pantić, Đorđe Denić, Aleksandar Mesarović, Miloš Pantović, Nemanja Radonjić, Luka Adžić, Aleksandar Lutovac, Luka Jović i Igor Zlatanović.

Mlada reprezentacija Srbije ostvarila je tri pobeda na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine. Orlići su savladali Giblatara (4:0), Makedoniju (2:0) i Rusiju (3:2) i posle tri odigrana meča nalazi na prvom mestu sa utakmicom manje i dva boda više od Rusije. 

 

Piše:
Srbija Danas
31.10.2017. 16:57
Pogledajte više