ZA POČETAK NAGAZNE MINE: OVO su mogući PROTIVNICI Partizana na startu kvalifikacija za Ligu šampiona

22.05.2017. 09:50
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Žreb je zakazan za 19. jun.

Partizan je osvajanjem titule u Superligi, izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Već je poznato nekoliko rivala, sa kojima crno-beli mogu da se sastanu u drugom kolu baraža za elitno klupsko takmičenje.

Na putu nagaznih mina, Parnom Valjku stoje: Vardar iz Skoplja (Makedonija), albanski Kukeši, TNS (Nju Seints) iz Velsa, Hibernijans sa Malte, Spartaks iz Letonije (nekadašnji protivnik Vojvodine u kvalifikacijama za LE), Samtredija iz Gruzije i kao najveća moguća opasnost predstavnik Mađarske.

PRENOS UŽIVO: Evo kako je Leonardo IZVEŠTAVAO Brazilce o slavlju na BG ulicama (VIDEO)

NE MOŽE DA PREŽALI: Javio se Džigi iz Đenove, rekao je sve što mu je na SRCU (FOTO)

Marko Nikolić / Izvor: MN Press

Obzirom da takmičenje u ligi severnih suseda i dalje traje, kao potencijalni takmac figuriraju čuveni Honved ili Videoton. Prvu utakmicu druge runde, izabranici Marka Nikolića igrali bi 11. ili 12. jula.

TREBAJU LI GROBARI DA BRINU? Za ostanak Leonarda u Partizanu samo se JEDAN pita (FOTO)

Ako se plasiraju u 3. kolo, crno-beli sigurno ne bi bili povlašćeni, a ukoliko se dogodi da stignu do 4. runde, sačekala bi ih mnogo jača klupska imena: Olimpijakos iz Grčke, BATE (Belorusija), škotski Seltik, APOEL sa Kipra, FK Kopenhagen iz Danske, stari dužnik Ludogorec iz Bugarske, Maribor iz Slovenije...

Piše:
Srbija Danas
22.05.2017. 09:50
Pogledajte više