ZAŠTO NEMA RADONJIĆA U TIMU MARSELJA? Trener Olimpika OBJASNIO u čemu je PROBLEM! (FOTO)

29.09.2018. 10:04
Piše:
Srbija Danas
Nemanja Radonjić / Izvor: MN Press
Krilni napadač Zvezde stigao ovog leta na Velodrom.

Samo 24 minuta odigrao je Nemanja Radonjić od dolaska na Velodrom. Doskorašnje krilo Crvene zvezde stigao je kao veliko pojačanje u Olimpik iz Marselja, na insistiranje trenera Rudija Garsije, ali je u prvenstvenim okršajima Lige 1 zabeležio svega šest minuta. Neko bi rekao premalo, neko očekivano.

BAJERN UMEŠAO PRSTE: Kupili su Radonjića, a sada prodaju za 70 miliona evra (FOTO)

UPALIO SE ALARM NA KAMP NOU: Barselona ostala bez ključnog defanzivca! (FOTO)

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

ZABRINUO JE SVE ZVEZDAŠE: Poznat stepen POVREDE Boaćija! Sada se zna da li će igrati u Parizu! (FOTO)

Za trenera Rudija Garsiju nema dileme, temperamentni Francuz doveo je reprezentativca Srbije kao igrača od koga u budućnosti očekuje da nosi igru Olimpika.

Šef struke francuskog velikana otkrio je da na Radonjićevoj poziciji vlada najžešća konkurencija i zato ga nema u timu.

- Radonjićev problem je to što su Tovan i Paje ti koji su glavni na svojim pozicijama, pa je izuzetno teško pridodati i im trećeg napadača. U Lionu sam takođe želeo da pokažem da je Klinton N'Ži takođe važan igrač za ovaj tim. Ako izuzmemo taj loš pas, Nemanja je imao veoma zanimljivih 15 minuta protiv Ajtrahta. Videćemo ga na treninzima, njemu je potrebno vreme - rekao je Garsija.

Iako Olimpik ne beleži očekivane rezultate, statistički podaci ne idu bivšem igraču Zvezde u prilog. Naime, Tovan je dao šest, Paje četiri gola, od ukupno 19 koliko je Marselj postigao u dosadašnjem toku. Možda će, ipak, bodovni zaostatak od osam poena za neprikosnovenim PSŽ-om naterati Rudi Garsiju da promeni mišljenje i već u nedelju na gostovanju Lilu pruži Srbinu priliku od prvog minuta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
29.09.2018. 10:04
Pogledajte više