ZDJELAR NEMA DILEMU: Bio je IZVANREDAN, najbolji na terenu (FOTO)

24.09.2018. 14:14
Piše:
Srbija Danas
Saša Zdjelar / Izvor: MN Press
Crno-beli žale za propuštenim šansama.

Fudbaleri Partizana uspeli su iznenade, u većem delu meču da nadigraju Crvenu zvezdu, ali ne i da dodju do trijumfa u 158. Večitom derbiju. Jedan od najboljih u redovima crno-belih bio je Saša Zdjelar koji je vodio brojne bitke na sredini terena.

Ovo je Partizanov KRUNSKI DOKAZ da je gol Boaćija NEREGULARAN! (FOTO)

I NEBO JE PLAKALO Partizan je bio na korak od SNA i preživeo NAJTRAGIČNIJI PORAZ! Brnović je promašio penal, usledio je BOLNI MUK (VIDEO)

- Utakmicu smo stvarno dobro pripremili − počinje svoje izlaganje Zdjelar za klupski sajt − Znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu.

Saša Zdjelar / Izvor: MN Press

Stižu komplimenti na račun tvoje igre? 

− Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku.

Bilo je teško sačuvati se od drugog žutog kartona?

− Da budem iskren, nije bilo ni malo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se iskontrolišem i završim utakmicu na terenu.

Partizan je dominirao tokom meča i pokazao da ima kvalitet i kada su vas svi otpisivali?

− Ima još puno da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
24.09.2018. 14:14
Pogledajte više