ŽESTOKO: Bivši predsednik Partizana OPLEO po crno-belima! (FOTO)

20.04.2018. 20:11
Piše:
Srbija Danas/Informer
FK Partizan / Izvor: MN Press
Šampion podbacio u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić žestoko je kritikovao bivši klub, posle očajnog izdanja na Banovom brdu. Nekadašnji čelnik crno-belih stao je u zaštitu trenera Miroslava Đukića, za koga ne misli da je jedini krivac za posrtanje srpskog prvaka.

ŠANSA ZA PARTIZAN: Velika ŽELJA crno-belih napušta klub i postaje SLOBODAN igrač! (FOTO)

GROBARI SU OVO ČEKALI: Važna vest za navijače stiže iz Humske

Dragan Đurić / Izvor: MN Press

SMENA U STRUČNOM ŠTABU ORLOVA: Ranković menja Pavkovića (FOTO)

- Ne pamtim da je ikad bilo gore! Ne pamtim da nas je Zvezda onako ponizila u derbiju, da nismo šutnuli na gol u prvom poluvremenu. Ovo je ružno i tužno i dokaz da nemamo tim. Nije tu samo trener kriv, njega je najlakše oterati. Dovodite 100 igrača za dve godine, za to vreme dajete milion i po evra za šest levih bekova, a Bogosavca puštate u Čukarički za džabe. Šta im je uradio u sredu, pa on se zajebavao s njima po levoj strani - bez dlake na jeziku rekao je Đurić.

Nisu rezultati jedini problem po mišljenju bivšeg predsednika Parnog valjka, koji je zabrinut i za budućnost crno-belih.

- Neću da dolivam ulje na vatru. Ali valjda mogu nešto da kažem kao partizanovac, moj klub tone, a niko prstom da mrdne zbog toga. Sumu platiš 1,65 miliona. Ako je tako, nek oni daju pare iz svog džepa, pa nek se igraju s klubom. Kod mene smo dovodili igrače uz konsultacije. Sad dovode Đukiću koga stignu i ubacuje mu igrače ko hoće - istakao je vidno razočarani Dragan Đurić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Informer
20.04.2018. 20:11
Pogledajte više