ZVANIČNO: Zvezda odredila CENE ulaznica za mečeve Lige šampiona (FOTO)

03.09.2018. 14:33
Piše:
Srbija Danas
Marakana / Izvor: Srbija Danas
Na Marakanu stižu Napoli, Liverpul i PSŽ.

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je danas cene ulaznica za predstojeće mečeve u okviru Lige šampiona koje će se odigrati na stadionu ,,Rajko Mitić” u Beogradu.

OČEKIVANO: Ovaj igrač Zvezde je bio najbolji u 7. kolu Superlige (FOTO)

UGOVOR JE POTPISAN: Veliki Zvezdaš ISPUNIO dečački san! (FOTO)

Veoma jaka grupa u kojoj se nalazi Crvena zvezda izazvala je veliko interesovanje u Srbiji. Domaća publika će imati priliku da gleda svetske zvezde poput Nejmara, Kilijana Mbapea, Edinsona Kavanija, Mohameda Salaha, Roberta Firmina, Sadija Manea, Mareka Hamšika…

NEMA STAJANJA: Zvezda ODREDILA novu metu u prelaznom roku! Još jedna BOMBA sprema se na Marakani (VIDEO)

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali tako nešto, a sada je poznato i koliko će im novca biti potrebno kako bi sebi priuštili takvo zadovoljstvo.

Nejc Pečnik / Izvor: MN Press

Cene paket ulaznica za severnu i južnu tribinu iznosiće 7.500 dinara. Što se tiče istočne i zapadne tribine, one su sada podeljene na bočne strane, pa će tako bočna strana istoka koštati 12.000, dok će centralna biti 15.000 dinara.

Zapadna tribina biće nešto skuplja. Strane ka severu i jugu koštaće 15.000, dok će bolja sedišta na glavnoj tribini koštati 18.000 dinara.

Navijači koji imaju sezonske ulaznice će ove pakete moći da dobiju po 50 odsto nižoj ceni.

Zvezda će svoje mečeve na stadionu ,,Rajko Mitić” igrati 18. septembra protiv Napolija, 6. novembra protiv Liverpula i 11. decembra protiv Pari Sen Žermena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
03.09.2018. 14:33
Pogledajte više