ZVEZDA GA SILNO ŽELI: Bivši reprezentativac PROGOVORIO o dolasku na Marakanu! (FOTO)

25.11.2017. 09:09
Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press
Sad je sve jasnije.

Nekoliko fudbalera iz inostranstva, nalazi se na spisku želja Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku. Pod uslovom da prezime na evropskoj sceni, u klubu iz Ljutice Bogdana rado bi u svojim redovima videli igrače poput: Mirka Ivanića, Milana Jevtovića, Dominika Dange, napadača Olimpijakosa Bena...

Filip Đuričić / Izvor: MN Press

Listu potencijalnih pojačanja zaključuje Filip Đuričić. Dete kluba sa Marakane, afirmaciju je stekao u Herenvenu, ali se posle odlaska iz Holandije nije naigrao u Benfici. Usledile su pozajmice u Sautempton, Majnc i Anderleht, a potom i odlazak u Sampdoriju za koju je odigrao tek 20 mečeva.

OHRABRUJUĆE VESTI ZA ZVEZDU: Keln BUKVALNO desetkovan na Marakani

O mogućnosti da ponovo obuče crveno-beli dres, nekadašnji reprezentativac Srbije je rekao:

- Niko me iz Zvezde nije kontaktirao. Nikad nije postojala ozbiljna priča da se vratim na Marakanu. Uvek su to više bile priče bez konkretnih poteza, odnosno, razgovora sa mnom - rekao je Đuričić.

SVI SMO JE VIDELI U GOLU: Eh, da je bio neko drugi umesto Rodića (VIDEO)

Ako, ipak, dobijete poziv, kakav bi bio vaš odgovor:

- Mnogo stvari trebalo bi da se poklopi da bih se vratio u Crvenu zvezdu.

ODUŠEVIO SVE DELIJE: Arsen Venger poslao MOĆNU poruku navijačima i igračima Zvezde (FOTO)

Igrači koji su se iz inostranstva vratili u Ljutice Bogdana, poput Savića, Rodića, Krstičića, Borjana, Babića, Pešića, Jovičića... dali su značajan doprinos u dosadašnjim rezultatima Milojevićevog tima i postali standardni prvotimci.

- Svako ima svoju računicu, kao i moj matični klub. Svi znaju koliko volim Zvezdu, pratim mečeve i fudbalera i košarkaša, drago mi je da im odlično ide. Da su blizu šesnaestine finala Lige Evrope i na čelu domaćeg prvenstva. Crveno-beli imaju veći kvalitet nego prethodnih godina.

TERZIĆA OSOKOLIO REMI: Kakva DOMINACIJA, možemo sa svakim, bilo kad i bilo gde (FOTO)

Planovi?

- Napustiću Sampdoriju na zimu. Imam ugovor do leta, ali dogovorio sam se da mogu već na zimu da odem. Sampdorija je tražila da potpišem ugovor početkom 2017. na četiri godine, odlučio sam se na dve, a mogao sam da ostanem u Anderlehtu, gde sam igrao na pozajmici - istakao je Filip Đuričić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
25.11.2017. 09:09
Pogledajte više