ZVEZDA NA KARAĐORĐU: Milojević bez povređenog Boaćija i najstandardnijeg prvotimca (SASTAVI)

03.11.2018. 13:51
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Meč počinje u 15 časova.

Fudbaleri lidera šampionata i branioca titule Crvene zvezde gostuju danas od 15 časova na stadionu ''Karađorđe'' protiv Proletera iz Novog Sada u 15. kolu Superlige. Crveno-belima je ovo poslednja provera pred meč 4. kola grupe C u Ligi šampiona koji se igra u utorak kada na stadionu ''Rajko Mitić'' gostuje Liverpul. 

NAVIJAČI, PAŽNJA: Zvezda ima VAŽNO obaveštenje za meč sa Liverpulom

KLOP POTVRDIO: Liverpul bez dve ZVEZDE u Beogradu! Šaćirijev STATUS se naglo PROMENIO! (FOTO)

Proleter iz Novog Sada trenutno je na petom mestu šampionata i nalazi se u seriji od pet uzastopnih pobeda. Crvena zvezda i Proleter su do sada u istoriji odigrali samo jedan meč i to u Kupu Srbije 2013, a crveno-beli su tu utakmicu rešili usvoju korist rezultatom 3:0.

Vladan Milojević / Izvor: MN Press

Trener Zvezda Vladan Milojević nije mogao da računa samo na povređenog Ričmonda Boaćija, a odlučio se za ovaj sastav u Novom Sadu: Popović, Rodić, Degenek, Savić, Stojković, Krstičić, Jovičić, Marin, Ebisilijo, Ben i Pavkov. Strateg Proletera Dragan Radojičić protiv crveno-belih ne može da računa na na povređene Krasića i Elesina, a odlučio je da Zvezdi suprotstavi sastav Vesić, Tanasin, Andrejević, Lambulić, Ćuković, Bukorac, Mićić, Čolović, Čović, Novaković i Vujaklija. 

Glavni sudija meča na ''Karađorđu'' je Miloš Đorđić, a njegovi pomoćnici su Bojan Banović i Goran Stanojević.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
03.11.2018. 13:51
Pogledajte više