MILOJEVIĆ JASAN: Živeli smo za ovaj TRENUTAK! (FOTO)

17.09.2018. 12:20
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Crvena zvezda protiv italijanskog viceprvaka debituje u Ligi šampiona.

Spektakl može da počne! Došao je trenutak koji su svi navijači Crvene zvezde čekali više od dve decenije! Na Marakani će se ponovo gledati najbolji evropski klubovi, a izabranici Vladana Milojevića u boj Lige šampiona kreću protiv italijanskog Napolija.

NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Zvezda će protiv Napolija biti pod posebnom PRISMOTROM! (FOTO)

INVAZIJA! Evo koliko Tifoza Napolija stiže na Marakanu! (FOTO)

Vladan Milojević / Izvor: MN Press

Pred premijerno učešće u elitnom fudbalskom takmičenju trener Zvezde na izuzetno posećenoj konferenciji za medije, na kojoj je prisustvovao veliki broj italijanskih novinara, govorio je o mogućnostima njegovog tima, kvalitetima protivnika i dokle crveno-beli mogu da stignu u paklenoj grupi "C" koju još čine Pari sen Žermen i Liverpul.

- Došli smo do trenutka koji svi jedva čekamo. Ovaj meč mnogo znači za klub, zbog velike istorije, zbog navijača. Želeli smo da Zvezdu vratimo na staze stare slave. Uradićemo sve da ne stanemo na ovome - rekao je okupljenima Vladan Milojević.

Osvrnuo se trener srpskog šampiona i na izjavu italijanskog kolege sa klupe Napolija.

- Citiraću Anćelotija koji je rekao da je Zvezda fascinantan autsajder. Teška utakmica, ali jedva čekamo da se takmičimo sa velikanima. Očekujem spektakl, poštujemo Napoli, ali se ne plašimo. Ne želimo da budemo samo učesnici.

Koliko je ekipa bolja u odnosu na prethodnu sezonu?

- Od kada sam došao, verovao sam stalno. Bilo je igrača koji su imali dobru ponudu, ali je presudila ljubav prema Zvezdi. Sada nam preostaje da živimo snove. Ne bih sad komentarisao, odnosno priredio - istakao je Milojević.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
17.09.2018. 12:20
Pogledajte više